Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Telegraf.mk најнови вести
Android aplikacija (program)

Autor: Nextsense

Paket: mk.telegraf.io

Kategorija: Vesti i časopisi

Ocena: 4.1

Preuzimanja: 50000 - 100000

Grupa: Македонија

Preuzmite program Telegraf.mk најнови вести sa Google Play-a

Opis programa:

Андроид-апликација за порталот Телеграф.мк, којa овозможува информациите да стасаат до вас пред сите останати
Можности:
+ Едноставно и прегледно читање вести
+ Над 400 вести во секоја категорија или тема
+ Движење помеѓу категориите, вестите и коментарите се сведува на едноставно повлекување на прстот по екранот (swipe):
+ Во категориите - повлекувањето на прстот од левиот раб кон десниот се отвора целосно ново Телеграф-мени
+ Со повлекување на прстот од левата кон десната страна и обратно се менуваат категориите
+ Во постот – со повлекување од лева кон десна страна се отвора Телеграф-мени, додека со повлекување од десно кон лево се отвораат коментарите
+ Испраќање занимливост или вест – Сакате да споделите слика која штотуку сте ја сликале? Или интересна занимливост? Телеграф ви ја нуди оваа можност каде и да се наоѓате.
+ Едноставно пишување и испраќање коментари/Препорачани/непрепорачани коментари
+ Можност за испраќање на коментари преку опцијата „Испрати коментар“ од листата на коментари
+ Лесно прегледни фотогалерии
+ Дополнителни можности во фотогалериите: share, pinch to zoom, double tap to zoom
+ Иконче „Home“ за брзо враќање на почетокот од апликацијата

+ Приспособлив изглед – уживајте во уште подобро искуство на вашиот Андроид-таблет
+ Огромна брзина на вчитување и мала потрошувачка на ресурси.

Напомени:
Доколку имате проблеми со користењето на апликацијата, исчистете ги податоците: Settings -> Apps (Applications) -> Telegraf -> Clear data.
За сите пофалби, прашања, сугестии, забелешки и помош, обратете ни се на: android@telegraf.mk

Telegraf.mk - Најновите вести на едно место!
Вести од Македонија, актуелности дома, во регионот и од светот, како и рубриките економија и хроника.
Спорт покрива сè од својот домен: фудбал, кошарка, ракомет, мотоспорт, тенис и сите останати спортови.
Во рубриката „Забава“ може да следите што прават познатите во Македонија, во регионот и во светот. Гледајте смешни видеоклипови и интересни фотографии.
Рубриката „Култура“ ви ги нуди најсвежите информации од сценските уметности, арт и дизајн, музика, филм, литература и изобилува со интервјуа со познати културно-уметнички дејци.
Секс и врски, мода, дом, здравје и убавина, патувања и храна ја сочинуваат рубриката „Стил“. А тука се и технологијата и науката, кои станаа незаобиколен дел од нашите животи: интернет, гаџети, мобилни телефони, компјутери, паметни телефони, таблети – за нив исто така може да читате на нашиот портал. За љубителите на автомобилизмот издвоивме посебна подрубрика во „Технологија“.

Zadnje izmene:

Preuzmite program Telegraf.mk најнови вести sa Marketa

Cena: Besplatno

Veličina: ---

Glasova: 709

Verzija: 2.4.1

Sajt: http://www.telegraf.mk