Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

JSP Live
Android aplikacija (program)

Autor: tdelev

Paket: mk.tdelev.jsp

Kategorija: Putovanja

Ocena: 4.2

Preuzimanja: 50000

Grupa: Македонија

Preuzmite program JSP Live sa Google Play-a

Opis programa:

JSP Live ви овозможува на едноставен начин да го дознате пристигнувањето на секој автобус (ЈСП и приватен) на секоја од автобуските постројки во градот Скопје. Со оваа апликација ги имате во рака сите електрноски табли со информациите за пристигнувањето на автобусите на соодветната постројка, а кои се поставени само на некои од постројките. Се што ви е потребно е Интернет врска, дозвола за користење на вашата локација и оваа апликација.

Ги очекувам вашите коментари и забелешки за подобрување.

Zadnje izmene:

Визуелни подобрувања и ажурирање на користените софтверски библиотеки.

Preuzmite program JSP Live sa Marketa

Cena: Besplatno

Veličina: ---

Glasova: 1669

Verzija: Варира со уред

Sajt: