Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Halkbank Mobile App
Android aplikacija (program)

Autor: Halk Banka AD, Skopje

Paket: eu.newfrontier.iBanking.mobile.Halk.Retail

Kategorija: Finansije

Ocena: 3.46

Preuzimanja: 50000

Grupa: Скопје

Preuzmite program Halkbank Mobile App sa Google Play-a

Opis programa:

Мобилното електронско банкарство на Халкбанк АД Скопје, за физички лица, претставува бесплатна банкарска апликација наменета за мобилни уреди од понова генерација која има за цел пружање на мобилни банкарски услуги. Со оглед на сеприсутноста на мобилни уреди (телефони,таблети) во секојдневниот живот, ваквата апликација Ви овозможува во било кое време и место да имате увид во своите сметки и да вршите трансакции на брз и едноставен начин.
Најавувањето на апликацијата се врши со истото корисничко име и лозинка кои се користат за најава на е-банкинг сервисот. Доколку не сте корисник на електронско банкарство на Халкбанк, можете да аплицирате во најблиската филијала.

Апликацијата овозможува повеќе услуги

- увид во сметки
- увид во платежни картички
- увид во кредити
- курсна листа
- извршување на плаќање преку користење на ПП30 и ПП50 налози од своја трансакциска сметка
- можност за креирање на сопствени шаблони за плаќање
- менувачко работење
- лоцирање на најблиски банкомати и филијали
- промена на лозинка
- 24/7 телефонски контакт со банката

Zadnje izmene:

- Унапреден начин на најава преку дво-факторска автентикација со користење на лозинки за еднократна употреба според најнови стандарди
- Зголемено ниво на сигурност при потпишување на налози
- Олеснет и унапреден начин на најава на мобилната апликација преку користење на PIN или биометрика (отисок од прст)
- Воведена е можност за поедноставено плаќање на сметки преку мобилната апликација за физички лица само со внесување на број на фактура
- Пристап за користење на камерата на вашиот уред.

Preuzmite program Halkbank Mobile App sa Marketa

Cena: Besplatno

Veličina: 12M

Glasova: 346

Verzija: 2.0.2

Sajt: http://halkbank.mk