Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Mojot Vip
Android aplikacija (program)

Autor: one.Vip DOO Skopje

Paket: com.vipmk.ecare

Kategorija: Komunikacija

Ocena: 4.1

Preuzimanja: 100000 - 500000

Grupa: Македонија

Preuzmite program Mojot Vip sa Google Play-a

Opis programa:

Мојот Vip претставува мобилна апликација со која добивате многу придобивки за Вашиот кориснички број, кои може да ги користите на брз и едноставен начин.
Мобилната апликација Мојот Vip е достапна за приватни и за бизнис-корисници, постпејд и припејд.


Бесплатна и едноставна за користење, апликацијата „Мојот Vip“ Ви овозможува:
• Проверка на состојбата на сметката или на припејд кредитот
• Проверка на тарифа, договорна обврска или валидност на припејд SIM
• Сумиран и детален преглед за последните 5 сметки
• Плаќање на Вашата сметка онлајн со кредитна картичка
• Активација на е-сметка
• Активација и деактивација на мобилни и на фиксни пакети и услуги
• Надополнување и префрлање кредит
• Промена на Вашите кориснички податоци
• Персонализирани понуди и новости
• Локатор на продавници
• Поддршка и помош


Интернет-сообраќајот за користење на апликацијата Mojot Vip е бесплатен преку мрежата на Vip во Македонија.
Доколку имате профил на Мојот Vip за најава на нашата веб-страница, можете да го користите и за оваа апликација.

Zadnje izmene:

Новите неща

Интегрирана контакт форма
Активација на ТВ пакети
Префрлање на кредит (постпејд – припејд)
Поддршка за последна верзија на мапи
Нов процес за регистрација на профил
Нов процес за заборавена лозинка
Нов преглед за Master профили
Поправени багови со фиксни броеви

Preuzmite program Mojot Vip sa Marketa

Cena: Besplatno

Veličina: ---

Glasova: 1502

Verzija: 1.9

Sajt: https://www.vip.mk/