Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Mojot A1
Android aplikacija (program)

Autor: A1 Makedonija DOOEL Skopje

Paket: com.vipmk.ecare

Kategorija: Komunikacija

Ocena: 4.32

Preuzimanja: 100000

Grupa: Македонија

Preuzmite program Mojot A1 sa Google Play-a

Opis programa:

Мобилната апликација Мојот A1 Ви овозможува лесно и брзо да управувате со Вашите A1 мобилни и фиксни услуги. Апликацијата Mојот A1 е интуитивна, дизајнирана според последните трендови во дизјан на апликација и корисничко искуство и наменета за сите постпејд и припејд, приватни и бизнис корисници. Бесплатна и едноставна за користење, Мојот A1 е достапна на македонски, албански и англиски јазик.Мојот A1 ги нуди следните можности:А1 постпејд корисници:


следење на состојбата на Вашата постпејд сметка како и искористеноста на активните пакети за GB/MB, минути, SMS и др.,
приказ на 12 последни сметки и детален преглед на последни 5 сметки,
плаќање на Вашите сметки преку самата апликација и активирање на електронска сметка,
активација и деактивација на мобилни и фиксни пакети и услуги,
пронаоѓање на локацијата на најблиските A1 продажни места до Вас,
префрлање на кредит од мобилен постпејд на мобилен припејд број,
информации за најновите А1 понуди и услуги,
пристап до секцијата за поддршка каде што може да пратите барање до нашиот Контакт центар или пак да добиете пристап до најчесто поставуваните прашања и туториjали на нашата веб-страница www.A1.mk.


А1 припејд корисници:


следење на состојбата на Вашиот припејд кредит,
важност на Вашата SIM картичка,
активација и деактивација на мобилни пакети и услуги,
пронаоѓање на локацијата на најблиските A1 продажни места до Вас,
надополнување на Вашиот припејд телефонски број, користејќи кредитна или дебитна картичка или пак ваучер,
SOS надополнување од пријател,
информации за најновите А1 понуди и услуги,
пристап до секцијата за поддршка каде што може да пратите барање до нашиот Контакт центар или пак да добиете пристап до најчесто поставуваните прашања и туториjали на нашата веб-страница www.A1.mk.


Доколку имате профил на веб-апликацијата Мојот A1 на www.A1.mk, можете да го користите за најава на мобилната апликација.

Доколку до сега сте креирале кориснички профил на Мојот Vip, можете истиот да го користите за најава на мобилната апликација Мојот A1.

Со превземање и користење на мобилната апликација Мојот A1 ги прифаќате Правилата и условите за користење.

Zadnje izmene:

Подобрено корисничко искуство
Подобрен дизајн
Подобрени функционалности

Preuzmite program Mojot A1 sa Marketa

Cena: Besplatno

Veličina: 15M

Glasova: 2599

Verzija: 5.4

Sajt: https://www.A1.mk/