Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Telekom MK
Android aplikacija (program)

Autor: Makedonski Telekom AD Skopje

Paket: com.telekom.telekommk

Kategorija: Komunikacija

Ocena: 3.4

Preuzimanja: 50000 - 100000

Grupa: Македонија

Preuzmite program Telekom MK sa Google Play-a

Opis programa:

Telekom MK апликацијата ви нуди голем број услуги и поволности за управување со вашата Телеком сметка за мобилни и интегрирани услуги. Во моментов се поддржани постпејд и припејд тарифи за приватни корисници.
Услуги кои се достапни и без најава, со автоматско препознавање на бројот доколку се користи интернет од мобилната мрежа на Телеком (исклучен WiFi): проверка на состојба на сметка, статус на активни пакети, плаќање на сметки со картичка, купување на припејд кредит со картичка, локација на продавници, линкови до апликации.
Со едноставна најава со вашиот Телеком профил (се разликува од My T-Mobile профилот со кој функционираше старата апликација) лесно ќе пристапите до сите функционалности на апликацијата:
- Проверка на состојба на сметка и статус на активни пакети на сите мобилни броеви придужени на вашиот Телеком профил
- Проверка на трошоци надвор од претплатата во актуелниот месец со детални информации по ставки
- Активирање пакети за разговор, SMS, интернет, роаминг
- Плаќање на сметки со дебитна / кредитна картичка на сите броеви придужени на вашиот Телеком профил или за некој друг (со скенирање на бар-кодот на сметката или со внесување на број на сметка)
- Mожност да се проверат информации за локација, работно време и закажување на термин во продавница
- Активирање бесплатен бонус за припејд
- Дополнување кредит од постпејд на припејд или купување со дебитна / кредитна картичка
- Можност за споделување минути, интернет или 100 денари од својата сметка со друг припејд корисник
- Додавање на мобилни услуги (мобилни броеви) и регистрација на нов Телеком профил
- Линкови до мобилни апликации за услугите на Телеком и препорачани апликации
- Контакт за корисничка поддршка
Интернет сообраќајот од Тelekom MK апликацијата е бесплатен преку мобилната мрежа на Телеком во Македонија. Во моментов апликацијата ги покрива мобилните и интегрирани услуги, управување со фиксните услуги на Телеком ќе биде достапно со наредна верзија на апликацијата.

English

Telekom MK app offers a large number of services for managing your Telekom account for mobile and integrated services.
Services available without login, with automatic recognition of your number if you use the mobile network of Makedonski Telekom include: check prepaid credit and bill status, active packages status, payment of bills with debit and credit card (CC), buy prepaid credit with CC, store location and info and reserve a shop queuing ticket.
By logging in with your Telekom account, there is a much larger set of options available for all of your services associated to it, with the possibility to activate additional services.

Zadnje izmene:

Новите неща

- Поддршка за Android 8.0
- Корегирана грешка со треперење при вклучување кај некои уреди.

Preuzmite program Telekom MK sa Marketa

Cena: Besplatno

Veličina: ---

Glasova: 1102

Verzija: 2.0.38

Sajt: http://www.telekom.mk