Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Бесилка - Македонската игра
Android aplikacija (program)

Autor: LmaoSoft

Paket: com.lmaosoft.hangmanMK

Kategorija: Igre

Ocena: 3.81

Preuzimanja: 100000

Grupa: Македонски игри

Preuzmite program Бесилка - Македонската игра sa Google Play-a

Opis programa:

Бесилка. Смешна и забавна игра.Погодете го тајниот збор на македонски јазик, со 3 нивоа на тежина.
Погоди го тајниот збор со избирање на буквите од азбуката,но мора да го направите тоа пред човекот да е обесен.

100% бесплатна игра,со 10.000 зборови за погодување.

Може да ја играте секаде, во автобус,училиште,во канцеларија.

Смешна,забавана,лесна и бесплатна игра.

Постојат 3 нивоа на тежина:лесно,средно и тешко.

Играта вклучува и табела со резултати,па така обидете се да направите што повисок број на поени.

Оваа бесплатна игра е многу зависна и секогаш ќе имате нови зборови за погодување: 10.000 зборови.

Бесилка - Македонска игра
Hangman in Macedonian

Zadnje izmene:

Preuzmite program Бесилка - Македонската игра sa Marketa

Cena: Besplatno

Veličina: 3,4M

Glasova: 1127

Verzija: 1.31

Sajt: http://lmaosoft.com