Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Grouper.mk
Android aplikacija (program)

Autor: grouper.mk

Paket: com.grouper.mk

Kategorija: Kupovina

Ocena: 4.3

Preuzimanja: 100000

Grupa: Македонија

Preuzmite program Grouper.mk sa Google Play-a

Opis programa:

Grouper.mk е водечка платформа за групни попусти и дневни зделки во Македонија, која нуди непобедливи зделки на попусти до 90% за најдобрите работи што може да се видат, вкусат, искусат и купат во земјата.

Покрај услугите и производите кои се нудат може да најдете одлични зделки за патувања низ светот.
Инсталирајте ја Grouper апликацијата и почнете да штедите додека откривате нови ресторани, салони за убавина, спортски клубови и други локални компании од Македонија.

Дозволете оваа апликација да стане ваш локален водич и ќе бидете на само еден клик од купоните кои ви ги обезбедуваат најголемите попусти кои се нудат во Вашиот град. Кога сте гладни, жедни, барате интересна понуда за викенд или авантура или пак имате потреба од здравствена услуга или можеби имате гости кои сакате да ги прошетате низ градот, прво проверете на Grouper.

Секојдневното надополнување со нови зделки ќе ги испорача сите попусти кои ги барате. Сите зделки се достапни за користење веднаш по купувањето, а вие сте на само неколку кликови од релаксирачка масажа, вкусен ручек или егзотичен одмор.

Со Grouper апликацијате, можете:
- Лесно да ги прегледате и филтрирате сите зделки за да најдете онаа што Ви е потребна Вам.
- Да купувате купони од зделките кои Ви се допаѓаат.
- Да ги следите Вашите купени купони и да ги означувате употребените за подобра евиденција.

Инсталирајте ја Grouper апликацијата и уживајте во ниските цени и попустите за производи, услуги и патувања. Земете го водичот за истражување најдоброто што Македонија има да го понуди со затшеди до 90% од редовните цени!

Zadnje izmene:

Верзија 2.6.12
* Поправени ситни проблеми

Preuzmite program Grouper.mk sa Marketa

Cena: Besplatno

Veličina: 9,4M

Glasova: 989

Verzija: 2.6.12

Sajt: https://grouper.mk