Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

АСОЦИЈАЦИЈА - ASOCIJACIJA
Android aplikacija (program)

Autor: BalkanApps

Paket: com.balkanapps.asocijacija

Kategorija: Igre

Ocena: 4.31

Preuzimanja: 50000

Grupa: Македонија

Preuzmite program АСОЦИЈАЦИЈА - ASOCIJACIJA sa Google Play-a

Opis programa:

Асоцијација е друштвена игра од забавен и едукативен карактер за која се потребни два или повеќе играчи.

Правила:

✔️ Играчот кој го погодува поимот треба да го држи телефонот пред челото така што екранот да биде свртен спрема пријателите.
✔️ Пријателите му помагаат на играчот да го погоди зададениот поим така што се обидуваат да му го објаснат поимот глумејќи, пеејќи или опишувајќи.
✔️ Целта на играта е играчот да погоди што е можно повеќе поими во рок од 60, 90, 120 или 180 секунди.

🔥 Доколку играчот го погоди зададениот поим, преминува на следниот поим на некој од следниве начини:
1. Го навалува екранот надоле и веднаш потоа го враќа во првобитната положба, или
2. Ја допира десната половина од екранот

🔥 Во случај играчот да не може да се сети на зададениот поим, може да го прескокне поимот на некој од следниве начини:
1. Го навалува екранот нагоре и веднаш потоа го враќа во првобитната положба, или
2. Ја допира левата половина од екранот

Категории на поимите:

✔️ Сите категории (по случаен избор)
✔️ Предмети
✔️ Животни
✔️ Активности
✔️ Брендови
✔️ Инструменти
✔️ Професии
✔️ Наука
✔️ Држави
✔️ Спорт
✔️ Храна
✔️ Филмови
✔️ Пејачи
✔️ Градови
✔️ Автомобили
✔️ Главни градови
✔️ Бајки
✔️ Серии
✔️ Странски брендови
✔️ Видео игри
✔️ Странски спортисти
✔️ Странски актери
✔️ Странски филмови

Zadnje izmene:

Поправени се некои багови и направена е оптимизација.

Preuzmite program АСОЦИЈАЦИЈА - ASOCIJACIJA sa Marketa

Cena: Besplatno

Veličina: 6,6M

Glasova: 472

Verzija: 1.4

Sajt: http://www.balkanapps.com