Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

5 plus
Android aplikacija (program)

Autor: Makedonski Telekom AD Skopje

Paket: com.aspida.Petko

Kategorija: Zabava

Ocena: 4.1

Preuzimanja: 50000

Grupa: Македонија

Preuzmite program 5 plus sa Google Play-a

Opis programa:

5 Плус е забавна едукативна апликација која помага за развој на основните логички операции кај децата. Апликацијата содржи избор од интерактивни едукативни активности кои, покрај тоа што се забавни, го поддржуваат раниот развој кај децата. Заедно со главниот лик од популарната телевизиска емисија Фамилија 5+, кучето Петко, децата можат да изберат да бојат, пеат или да играат лавиринт, меморија, најди ја разликата итн. Веруваме дека технологијата може да го направи учењето поедноставно, полесно и позабавно за сите нас, големи или мали.

Преземете ја апликацијата, забавувајте се и учете!

Македонски Телеком

Zadnje izmene:

Кодирање поправени грешки

Preuzmite program 5 plus sa Marketa

Cena: Besplatno

Veličina: 37M

Glasova: 181

Verzija: 2.1

Sajt: http://www.telekom.mk