Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

ShareWifi
Android aplikacija (program)

Autor: Drakuwa

Paket: com.app.wifipass

Kategorija: Alati

Ocena: 3.5

Preuzimanja: 50000 - 100000

Grupa: Македонија

Preuzmite program ShareWifi sa Google Play-a

Opis programa:

SpodeliWifi е Андроид апликација развиена за споделување на јавни WiFi мрежи. Апликацијата на централизиран сервер ги запишува сите испратени хотспоти и ги дистрибуира до сите корисници.

Апликацијата е слободен софтвер и е објавена под GNU GPLv3 лиценца.

Хотспотите ги додаваат самите корисници на аплцикацијата.

*Начин на користење:
- Синхронизирајте ја апликацијата често, за да ги имате последните промени на базата.
- Кога ќе се наоѓате во областа на некој јавен WiFi хотспот, кликнете на копчето "Scan" за да проверите дали хотспотот е присутен во базата. Доколку ви јави резултати кликнете на еден од понудените хотспоти и почекајте да се конектирате (доколку е точна лозинката).
- За додавање на нов хотспот во базата, кликнете на копчето "Add New". Ако сте конектирани на некој хотспот, полињата за име и MAC адреса на хотспотот ќе бидат автоматски пополнети. Додадете ја лозинката и кликнете на "Save".

Zadnje izmene:

Новите неща

Првичниот код на аплиакацијата можете да го најдете на https://github.com/Drakuwa/SpodeliWifi, а новата верзија на https://github.com/Drakuwa/SpodeliWifi/tree/flat_ui

Preuzmite program ShareWifi sa Marketa

Cena: Besplatno

Veličina: ---

Glasova: 208

Verzija: 0.7

Sajt: https://github.com/Drakuwa/SpodeliWifi