Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

123 Meni
Android aplikacija (program)

Autor: Telenor Crna Gora

Paket: me.telenor.mymenu

Kategorija: Komunikacija

Ocena: 3.7

Preuzimanja: 100000 - 500000

Grupa: Crna Gora

Preuzmite program 123 Meni sa Google Play-a

Opis programa:

123 Meni je zvanična aplikacija Telenor d.o.o.

Bilo da ste pripejd ili postpejd korisnik, sada u svakom trenutku imate jednostavan pregled i mogućnost aktivacije dodataka i aktuelnih kampanja koji vas zanimaju. Pored toga, tu su i sve informacije o stanju vašeg računa, odnosno iznosu kredita i dopuna, kao i grafički prikaz preostalih minuta, poruka i megabajta.

Ukoliko koristite neki od novih Play+ paketa (koji su u ponudi od 30. juna) 123 Meni aplikacija sadrži funkcionalnost za upravljanje digitalnim servisima u okviru vašeg paketa.

Aplikaciju možete nesmetano koristiti preko Telenorove GPRS mreže i putem Wi-Fi konekcije. Ukoliko se korisnik nalazi u mreži Telenor d.o.o, neće se naplaćivati internet saobraćaj koji nastane korišćenjem aplikacije.

Protok podataka nastao korišćenjem aplikacije u romingu naplaćivaće se po važećim cijenama za prenos podataka u romingu.

Pristup ostalim stranicama kojima se pristupa pomoću aplikacije, kao i korišćenje usluga iz aplikacije, naplaćivaće se po cijenama definisanim za te servise.

Objašnjenje odobrenja koje aplikacija zahtijeva:
• Your messages (read sms or mms) – neophodno je kako bi vidžet mogao da broji primljene poruke u romingu.
• Phone calls (intercept outhoing calls, read phone state and identity) - neophodno je kako bi vidžet mogao da mjeri dužinu dolaznih i odlaznih poziva u romingu.
• Network communication (full internet access) - neophodno je kako bi vidžet mogao da broji utrošene dolazne i odlazne bajtove, kao i za komunikaciju aplikacije sa serverom.
• Your personal information (read contact data) – Aplikacija ne pristupa nikakvim ličnim podacima, već ovo odobrenje služi isključivo kako bi vidžet mogao da broji poslate poruke u romingu.

Aplikacija 123 Meni sadrži vidžet za brzi prikaz potrošenih minuta, SMS-ova i megabajta u nacionalnom saobraćaju ili u romingu.

Aplikacija je informativna i ne iskazuje obračunatu roming potrošnju, već njenu približnu vrijednost. Zvanično tarifiranje vrši se na osnovu podataka koje primamo od roming partnera i može se razlikovati od prikazanog stanja. Informacije o stvarnoj potrošnji partneri dostavljaju u periodu od tri dana do preko 30 dana, kada se i vrši njihov obračun.

Da li vidžet aplikacije 123 Meni pravi Internet saobraćaj?

Vidžet aplikacije 123 Meni radi u off-line režimu tako da prilikom praćenja vaše potrošnje ne pravi Internet saobraćaj, ni troškove na vašem telefonskom računu.

Na koje načine aplikacija vrši prikaz potrošnje u romingu?

Aplikacija prikazuje ukupnu potrošnju roming minuta, SMS poruka i Interneta, kako biste imali uvid u ostvareni roming saobraćaj. Pritiskom na dugme „Resetuj brojače“, svi brojači biće postavljeni na nulu. Ovu akciju nije moguće poništiti.

Preporuka: Pred svako putovanje provjerite stanje utrošenih roming minuta i po potrebi restartujte brojač.

Zadnje izmene:

Шта је ново

Stabilniji rad aplikacije

Preuzmite program 123 Meni sa Marketa

Cena: Besplatno

Veličina: ---

Glasova: 450

Verzija: 3.0.5

Sajt: http://www.telenor.me