Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

BusTicket4.me autobuske karte
Android aplikacija (program)

Autor: Cassiopeia d.o.o.

Paket: me.busticket4

Kategorija: Putovanja

Ocena: 4.58

Preuzimanja: 10000

Grupa: Crna Gora

Preuzmite program BusTicket4.me autobuske karte sa Google Play-a

Opis programa:

Najlakši način da pronađete autobusku liniju za Vaše putovanje je koristeći BusTicket4.me.

BusTicket4.me aplikacija Vam nudi sledeće mogućnosti:
- pretraživanje autobuski redova vožnje i upoređivanje cena za veliki broj prevoznika
- kupovina autobuske karte za željeni polazak – 100% sigurno
- praćenje vožnje u realnom vremenu, dok ste u autobusu
- alarmiranje putnika na oko 20km prije destinacione autobuske stanice kako biste se pripremili za izlazak iz autobusa
- pregled svih realizovanih i nerealizovanih autobuskih karata
- otkazivanje polaska jednim klikom, na osnovu “Uslova korišćenja sistema”

BusTicket4.me možete koristiti za pretrage međumesnih i međunarodnih redova vožnje i rezervacije autobuskih karata za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Makedoniju, Sloveniju. Takođe, aplikacija će Vam pomoći da pronađete najbolje konekcije ka većim gradovima u Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj, Italiji, Turskoj, Luksemburgu.

BusTicket4.me posjeduje više od 1200 autobuskih linija, a taj broj se uvećava iz dana u dan. Za sve autobuske linije imamo direktne ugovore sa prevoznicima za prodaju autobuskih karata što garantuje rezervaciju sedišta u istom trenutku kupovine karte.

Za zadati polazni i destinacioni grad alpikacija će Vam prikazati sve autobuske linije koje ih spajaju sa 100% tačnim redovima vožnje. Na Vama je da izaberete odgovarajući polazak imajući u vidu cenu, mogućnost popusta, udobnost autobusa, dužinu i trajanje puta, kao i prosečnu ocenu prevoznika dobijenu na osnovu komentara i mišljenja putnika.

Kupovina autobuske karte na BusTicket4.me je 100% sigurna. Za “online” plaćanja obezbedili smo naplatu preko Visa i Master platnih kartica u saradnji sa našom bankom. Kada potvrdite kupovinu odabranih autobuskih karata bićete vidno preusmereni na portal banke gde ćete izvršiti plaćanje. Sve transakcije su obezbeđene najvišim bankarskim bezbednosnim standardima. Nakon uspešnog plaćanja aplikacija dobija informaciju o tome u istom trenutku i odmah potvrđuje kupovinu. U istom trenutku i putnik dobija potvrdu kupovine na email zajedno sa elektronskom autobuskom kartom i instrukcijama za putovanje.

Registrujte se jednim klikom koristeći Google ili Facebook nalog i tako omogućite pregled svojih autobuskih karata, realizovanih i nerealizovanih, odustajanje od putovanja u slučaju promene plana, ili čak da pratite svoj put uživo. Naravno, sistem BusTicket4.me s vremena na vreme organizuje akcije i nagrade za sve registrovane korisnike.

Jedino sa BusTicket4.me aplikacijom možete da pratite svoj put na mobilnom uređaju u toku same vožnje. Aplikacija Vam pokazuje aktuelnu poziciju na tabeli reda vožnje i mapi, obeležava gradove (autobuske stanice) koje ste prošli i, ukoliko omogućite tu opciju, startuje alarm oko 20km prije destinacione autobuske stanice na osnovu informacija sa GPS-a, dakle stvarne pozicije, a ne očekivane pozicije po vremenu.

Kada kupite autobusku kartu sistem automatski obaveštava autobuskog prevoznika o Vašoj karti. Od tada, Vaše mesto u autobusu je 100% rezervisano.

BusTicket4.me je online servis za putnike koji Vam olakšava planiranje putovanja, spaja Vas direktno sa prevoznicima, procesuira sve transakcije vezane za autobuske karte. U slučaju da ste nezadovoljni korišćenjem našeg servisa u potpunosti ćemo refundirati iznos koji ste platili na osnovu Uslova korištenja sistema.

Neke od popularnih autobuskih linija su Beograd – Budva, Sarajevo – Beograd, Split – Zagreb, Dubrovnik – Kotor, Podgorica – Novi Sad, Skopje – Budva, Priština – Ulcinj, Beč – Zagreb, Beograd – Beč, Novi Pazar – Istanbul.

Zadnje izmene:

Nova verzija donosi novu funkcionalnost - rezervacija mjesta za povratak uz validnu povratnu kartu sa otvorenim povratkom kupljenu ili preko BusTicket4.me ili na bilo kojoj autobuskoj stanici ili turističkoj agenciji. Na ovaj način ne morate da idete na autobusku stanicu da ovjerite povratnu kartu već to možete uraditi iz topline Vašeg doma ili hotela ili sa plaže koristeći BusTicket4.me portal ili aplikaciju

Preuzmite program BusTicket4.me autobuske karte sa Marketa

Cena: Besplatno

Veličina: 4,0M

Glasova: 86

Verzija: 3

Sajt: http://www.busticket4.me