Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

mojTaxi Touch ’n’ Go
Android aplikacija (program)

Autor: VMK Media d.o.o.

Paket: moj.taxi.touchngo

Kategorija: Putovanja

Ocena: 4.06

Preuzimanja: 10000

Grupa: Sarajevo

Preuzmite program mojTaxi Touch ’n’ Go sa Google Play-a

Opis programa:

mojTaxi Touch ’n’ Go je aplikacija koja vam omogućava poziv taxi vozila u Sarajevu, Visokom, Konjicu, Travniku i Kiseljaku, a uskoro i u drugim gradovima u Bosni i Hercegovini

Preko 800 vozila sa besplatnim WIFI internetom u vozilima u Sarajevu je dostupno kroz aplikaciju, uskoro i u drugim gradovima!

Sa MojTaxi aplikacijom, 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici, 365 dana u godini možete naručiti taxi. Bez zauzeća linija ili situacije da nema raspoloživog vozila.

U prosjeku, da bi pozvali taxi u Sarajevu, potrebno je više od 2 minute. Sa mojTaxi Touch ‘n’ Go prosječno vrijeme za poziv taxi vozila je 4 sekunde. Čak možete u aplikaciji pratiti na mapi vozilo koje se dolazi po vas, i to u stvarnom vremenu.

Pozivanje taxi vozila nikad nije bilo jednostavnije. Dovoljno je pokrenuti aplikaciju na vašem telefonu i pritisnuti jedno dugme. Ne morate stajati na trotoaru po kiši, ne morate mahati i gledati koji je taxi slobodan. Po aktivaciji, sistem će vam dodijeliti najbliži taxi, prikazati će vam broj vozila koje dolazi po vas i očekivano vrijeme dolaska do vaše lokacije. Sve ovo se odvija 4 puta brže od uobičajenih poziva taxi vozila.

Možete birati između brzog poziva najbližeg taxi vozila, ili ukoliko to želite, možete na mapi vidjeti sva dostupna taxi vozila i pozvati tačno određeno vozilo koje želite, klikom na pin na karti, bez obzira da li je najbliže ili nije.

Izbor je na vama. Dodatno, taxi vozila koja su povezana u sistem imaju besplatan wi-fi internet u vozilu, tako da dok putujete, možete koristiti internet u vozilu.

Ukoliko imate problema sa korištenjem aplikacijem ili trebate pomoć za korištenje aplikacije, kontaktirajte nas na podrska@mojtaxi.ba

Zadnje izmene:

- ispravka bugova vezanih za dozvole koristenja lokacijskih usluga

Preuzmite program mojTaxi Touch ’n’ Go sa Marketa

Cena: Besplatno

Veličina: 3,7M

Glasova: 238

Verzija: 1.09.1

Sajt: http://www.mojtaxi.ba