Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Udri Muski Mobile
Android aplikacija (program)

Autor: UdriMuski

Paket: com.UdriMuski

Kategorija: Zabava

Ocena: 4.81

Preuzimanja: 1000

Grupa: Bosna i Hercegovina

Preuzmite program Udri Muski Mobile sa Google Play-a

Opis programa:

Jutarnji show ''UDRI MUŠKI'', nastao je 02. marta 2007. godine u okviru programa radija Kameleon, u cilju poboljšanja i unapređenja komunikacije između građana Bosne i Hercegovine, kao i građana i vlasti u svim sferama života, ne samo u BiH, nego i u regionu.
Autor i voditelj emisije, dr. Almir Čehajić Batko, za vrlo kratko vrijeme, postao je sinonim za čovjeka, koji na sebi svojstven i duhovit način, prikazuje najrazličitije socijalne, ekonomske, kulturološke i druge probleme u BiH, regionu i svijetu, a ubrzo i sinonim za čovjeka, koji je medijski prostor koji ima, iskoristio na način da pruži podršku i pomoć u liječenju urgentnih slučajeva, bolesnih građana BiH, od kojih su odustale (ne)odgovorne državne i društvene strukture.
Već od samog početka emitovanja u BiH, show ''UDRI MUŠKI'' izaziva pozitivnu reakciju i značajan odaziv slušateljstva radio stanice "Radio City Sarajevo". Ubrzo nakon toga, naše pozitivne vibracije i našu misiju, prepoznaju kolege sa radija „Istočno Sarajevo“ i uključuju se u realizaciju i emitovanje emisije ''UDRI MUŠKI'', a u program se počinje uključivati i voditelj sa pomenutog radija. Slušanost programa, reakcije slušatelja i pozitivan imidž, rezultiraju da emisiju ''UDRI MUŠKI'', počinju prenositi brojne radio stanice kako u BiH, tako u regionu i u svijetu.

Zadnje izmene:

Version 1.63 changes
- Platform update
- Seasonal theme change

Preuzmite program Udri Muski Mobile sa Marketa

Cena: Besplatno

Veličina: 10M

Glasova: 27

Verzija: 1,63.0

Sajt: http://www.udrimuski.ba