Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Bus info
Android aplikacija (program)

Autor: BH Telecom d.d. Sarajevo

Paket: ba.bhtelecom.gras

Kategorija: Putovanja

Ocena: 1.39

Preuzimanja: 1000

Grupa: Sarajevo

Preuzmite program Bus info sa Google Play-a

Opis programa:

Usluga je kreirana prema vašim potrebama, kako biste znali, dok čekate na stajalištima, kad stiže „vaš“ tramvaj, trolejbus, autobus...
Bus info je usluga informiranja korisnika mobilnih usluga BH Telecoma putem njihovog mobilnog telefona o dolasku vozila javnog gradskog prijevoza, autobusa, tramvaja ili trolejbusa/ na stanicu/stajalište GRAS-a na području Kantona Sarajevo koje ih zanima, odnosno na kojem čekaju.
U okviru aplikacije dobijate informaciju o svim stanicama gradskog saobraćaja u krugu od 3 km u odnosu na Vašu trenutnu lokaciju.
Klikom na oznaku stanice dobijate podatke o linijama i prevoznim sredstvima (tramvaj, autobus, minibus, tolejbus) koja staju na toj stanici.
Slanjem upita možete saznati koliko stanica su udaljena najbliža vozila koja trenutno saobraćaju na toj liniji. Ovaj upit se naplaćuje 0,07 KM sa uključenim PDV-om.
U povratnoj informaciju dobijate odgovor za stanicu za koju ste tražili upit. Primjer poruke za upit na stanicu Baščaršija.
Stanica: Baščaršija
Linija-broj stanica
1-5;8
3-0;6

Prvi broj označava liniju (tramvaj br. 1), a brojevi nakon crtice označavaju udaljenost izraženu u broju stanica u odnosu na stanicu Baščaršija što je u primjeru (5) stanica, a prvo slijedeće vozilo je koje saobraća na liniji broj 1. udaljeno je (8) stanica.
Tramvaj br. 3 se po oznaci (0) nalazi na stanici, a prvo slijedeće vozilo na liniji broj 3. je (6) stanica udaljeno od te stanice.

Zadnje izmene:

Preuzmite program Bus info sa Marketa

Cena: Besplatno

Veličina: 1,8M

Glasova: 111

Verzija: 1.1

Sajt: http://www.bhtelecom.ba