Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Valman doo
Android aplikacija (program)

Autor: Valman doo

Paket: valmankatalog.com.valmankatalog

Kategorija: Posao

Ocena: 5

Preuzimanja: 10

Grupa: Srpske Android aplikacije

Preuzmite program Valman doo sa Google Play-a

Opis programa:

VALMAN je proizvodjač vodovodne armaturne sa sedištem u Beogradu i proizvodnim pogonom u Smederevu. Od osnivanja 2000. godine, naša proizvodi su se ugradili u gotovo svim vodovodima širom Srbije, termo i hidro elektranama i naftnoj industriji. Kvalitetom vodovodne armature obezbedili smo značajno mesto u snabdevanju i vodovoda Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Rumunije kao i na veoma zahtevnim tržištima Nemačke, Austrije, SAD...

Kvalitet vodovodne armature se ogleda kroz materijal od nodularnog liva, obrada na CNC mašinama, zaštita plastificiranjem i ispitivanje svih proizvoda. Od 2005. godine posedujemo sertifikat QMS ISO 9001:2000 izdat od DAS, UKAS Engleska, zatim CE znak za sve proizvode, izveštaj o zdravstvenoj ispravnosti proizvoda i izveštaji o ispitivanju proizvoda u skladu sa SRPS EN 12266-1.

Kao rezultat uspešnog rada firme Valman uspostavljena je saradnja sa kompanijom HAWLE Armaturen GmbH iz Freilassinga, Nemačka, koja je sinonim za pouzdanost, inovativnost i kvalitet u proizvodnji vodovodne i gasne armature u Evropi i šire. Od 2006. godine kompanija Hawle Nemačka je većinski vlasnik firme VALMAN. Time se pruža velika mogućnost našim komitentima da kod nas mogu pronaći izuzetno kvalitetan i širok proizvodni asortiman oba proizvodjača.

Zadnje izmene:

Valman katalog 1.0

Preuzmite program Valman doo sa Marketa

Cena: Besplatno

Veličina: 80M

Glasova: 5

Verzija: 1.0

Sajt: http://www.valman.rs