Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Alan Ford
Android aplikacija (program)

Autor: CubeDroid Media

Paket: tk.alanford.app

Kategorija: Stripovi

Ocena: 4.7

Preuzimanja: 100,000 - 500,000

Grupa: Srpske Android aplikacije

Preuzmite program Alan Ford sa Google Play-a

Opis programa:

Alan Ford je nesumnjivo jedan od najpopularnijih stripova koji su se ikada pojavili na području bivše Jugoslavije. Iako nikada nije postigao planetarnu popularnost, u Jugoslaviji je postigao ogroman uspeh, uglavnom zbog britkog jezika prevodioca Nenada Brixy-ja koji je dao poseban šmek ovom stripu. Stari brojevi, takozvana klasik serija, ne može se porediti sa novijim izdanjima koja deluju kao bleda kopija u odnosu na prve brojeve koji su izdavani na srpskohrvatskom jeziku. Naša misija je da upravo te stare brojeve dovedemo do vas i to na vaše telefone u vidu mobilne aplikacije za Android.

UPUTSTVO:

Kada pokrenete aplikaciju prikazaće vam se lista trenutno dostupnih stripova. Kada izaberete strip otvoriće vam se isti u novom prozoru. Stranice listate povlačenjem prsta levo, odnosno desno (swipe) ili pritiskom na strelice desno, odnosno levo. Povlačenje prsta na gore otvara "skoči na stranu" dijalog, a povlačenje prsta na dole prekida čitanje stripa. Ako dugo zadržite prst na stranici prikazaće vam se naslov stripa koji trenutno čitate.

Ukoliko imate mali ekran možete uvećati sliku dvostrukim pritiskom na istu, ili koristeći dva prsta (kao i regularne slike kad gledate u galeriji vašeg telefona). Kada je slika uvećana prevlačenje prsta neće otvoriti sledeću (odnosno prethodnu) stranicu već će vam dopustiti da pomerate sliku kako biste pogledali ostatak iste.

NAPOMENA:

Svaki strip je velik 15-16 MB tako da je najbolje da čitate sa wireless-a. Jednom pročitani (prelistani) stripovi se keširaju na telefonu tako da ih kasnije možete čitati i preko 3G-a bez dodatnih troškova (i dalje je potrebna internet konekcija da povuče listu stripova). Ako puno čitate moguće je da aplikacija zauzme previše prostora na telefonu. U tom slučaju koristite "Clear data" opciju na telefonu da obrišete sve stripove.

ZA URADITI:

* Automatsko preuzimanje stripova bez prelistavanja
* Brisanje preuzetih stripova direktno iz aplikacije

POZNATI PROBLEMI:

1) Ponekad se aplikacija "sruši" odmah po pokretanju, ali obično nastavi da radi bez problema.
2) Na sporijim/nestabilnim konekcijama (edge/hsdpa/3g) listanje stripova zna da koči. Vratite se na prethodnu stranicu pa ponovo na sledeću (swipe levo pa desno). Ovo se dešava samo prvi put kad se lista strip (kad nema keširanih stranica).

ZA KRAJ:

Podržite nas ocenom ovde i/ili recenzijom i dajte nam podstrek da brže dodajemo nove epizode!

Zadnje izmene:

Preuzmite program Alan Ford sa Marketa

Cena: Besplatno

Veličina: ---

Glasova: 2676

Verzija: 1.0

Sajt: http://www.alan-ford.tk

Izgledi ekrana:Ostavite komentar

Za ostavljanje komentara unesite ime i email ili se ulogujte sa postojećim nalogom!

Možete se ulogovati sa vašim Gmail ili Yahoo nalogom.

(Naš sajt ni u jednom trenutku nema pristup vašoj lozinci.)