Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Srbija Za Mlade
Android aplikacija (program)

Autor: Srbija za mlade

Paket: srbijaza.mlade

Kategorija: Putovanja

Ocena: 4.3

Preuzimanja: 10,000

Grupa: Srpske Android aplikacije

Preuzmite program Srbija Za Mlade sa Google Play-a

Opis programa:

Registrujte se na portalu http://www.mojaavantura.com/ i dodajte Vašu ideju ili predlog u svega nekoliko koraka.

Doživite Srbiju na moderan, kreativan i dinamičan način. Pridružite nam se u otkrivanju najzanimljivijih ideja za putovanje, preporučite ideje drugima i budite deo nove mreže posvećene jednom cilju - kreiranju informisanog putnika!

Saznajte koje su aktuelne manifestacije u Srbiji, koji su gradovi najatraktivniji i koja su mesta najbolja za provod. Pronađite po Vašoj meri idealan smeštaj, kafić ili restoran, mesto za zabavu, uživanje i avanturu, ili pak prirodni i kulturni kontakt sa destinacijama u Srbiji.

Cilj aplikacije je da pomogne ljudima da donesu pravu odluku šta je potrebno videti na putovanju, da ispiriše, nauči i zabavi, a da mesta koja su Vas oduševila podelite sa prijateljima i drugim putnicima.
Aplikacija sadrži stotine turističkih atrakcija (points of interest) razvrstanih u 30ak kategorija uz foto galerije i sažete utiske o mestima iz cele Srbije, kao i komentare drugih putnika. Priključite se i Vi našoj mreži, postanite informisani putnik i podelite vaša iskustva i preporuke sa drugim putnicima.

SRBIJA ZA MLADE - kategorija u kojoj se nalaze opšte informacije o Srbiji, novosti i aktuelna dešavanja i događaji, izdvojena mesta, preporuke i informacije o našim aktivnostima.
DOŽIVI SRBIJU (vodič) - detaljan raspored turističkih atrakcija raspoređenih po mestima i preciznom lokacijom na mapi, sažetim opisom, foto galerijom, komentarima korisnika i opcijom za deljenje preko društvenih mreža.
GDE SAM SAD - precizno lociranje korisnika na mapi, filter kategorija, Augmented Reality
OMILJENE - Prečica za pregled odabranih tački na mapi
PONUDE - ponude putovanja po Srbiji

*Projekat je podržan od strane Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja Republike Srbije.

*U okviru konkursa "Godišnje turističko sumiranje 2013" aplikacije je dobila priznanje u kategoriji tehnološke inovacije.


Napomene:

- Ukoliko koristite aplikaciju unutar zidanog objekta, greška za pozicioniranje je obično 30-100m. Neki telefoni poseduju lošiji GPS pa je potrebno malo više vremena da telefon bude lociran.

- Morate biti povezani na internet da bi aplikacija funkcionisala.

----------------------------

Experience Serbia, in a modern, creative and dynamic way. Join us in discovering the most interesting ideas for trip’s, recommending ideas to others and being a part of a new travel network dedicated to one goal - creating a well-informed traveler!

Check out the current events in Serbia, find out which cities are the most attractive and where you can find the best entertainment. Find the ideal lodging, coffee-shop or restaurant, a place for having fun, enjoyment and adventure, or a natural and cultural contact with the most beautiful destinations in Serbia.

A goal of this application is to help people make the right decision about what is important to see during their trip, to inspire, educate and entertain and then to share your favorite places and impressions with your friends and other travelers.

Application contains thousands of tourist attractions (POI) divided into 30 categories plus photo-galleries, concise impressions about different places in Serbia and travelers comments.

So, join our travel network, become an informed traveler and share your experiences and recommendations with others.


ENGLISH VERSION: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.serbia4youth

Zadnje izmene:

V 1.1
- redizajnirani markeri
- precizno lociranje na mapi
- ugrađeni filteri kategorija

Nastavljamo dalje sa ispravkama i nadogradnjama, hvala svima na komentarima i sugestijama.

Preuzmite program Srbija Za Mlade sa Marketa

Cena: Besplatno

Veličina: 520k

Glasova: 131

Verzija: 1.2

Sajt: http://www.srbijazamlade.rs