Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Zlatiborpress
Android aplikacija (program)

Autor: Softinfo

Paket: softinfo.zlatiborpress.softinfo

Kategorija: Vesti i časopisi

Ocena: 0

Preuzimanja: 100

Grupa: Zlatibor

Preuzmite program Zlatiborpress sa Google Play-a

Opis programa:

Organizuje, osmišljava, produkuje i distribuira program prateći redosled svih značajnih dešavanja u opštini Čajetina, počevši od rada skupštine, preko kulturnih, sportskih, turističkih, humanitarnih i drugih manifestacija, poseta visokih zvaničnika iz Srbije i šireg regiona i o tome obaveštava svoje sugrađane kroz informativni program, ili kroz posebne emisije.

„Vesti“ koje pripremamo svakodnevno, predstavljaju siže značajinih događaja u našoj opštini na svim poljima društvenog života. Neretko naša redakcija produkuje i sopstvene emisije, uglavnom posvećene nekim bitnijim događajima i ličnostima sa našeg podneblja, kao i emisije posvećene srpskom domaćinu, ljudima sa sela i starim zanimanjima, koja želimo da sačuvamo od zaborava.

Uspešna saradnja sa televizijama višeg ranga koje imaju nacionalne i regionalne frekvencije i priloge koje im šaljemo ocenjuju veoma kvalitetnim omogućila nam je da se naš program daleko čuje i vidi.

Krajem 2013. godine pokrenut je i internet sajt Javnog preduzeća „Kulturno sportski centar Čajetina“ pod nazivom www.zlatiborpress.rs, kao jedan od načina da se sve informacije mogu plasirati putem interneta koji je u današnje vreme dostupan svima. Takođe na ovaj način planiramo da predstavimo sve ono čime se naše preduzeće bavi i kakve usluge možemo pružiti trećim licima.

Na sjtu se mogu naći sve bitne informacije o samom preduzeću i cenovnici usluga koje KSC pruža trećim licima, zatim informacije o manifestacijama i događajima koje organizujemo, sponzorišrmo ili pomažemo, kao i informacije o aktuelnim dešavanjima i kompletnom kulturnom-sportskom životu u opštini Čajetina.

Paralelno sa sajtom pokrenuli smo i Fejsbuk stranicu fb.com/zlatiborpress, jer svojim mehanizmima u korišćenju omogućava brzu disperziju vesti odnosno lako širenje vesti između korisnika.

U okviru našeg sektora nekada je funkcionisala i TV „Čajetina“, portal koji je ostavio dubok trag na ovim prostorima, a koga su naši sugrađani rado gledali i koji će nam svima uvek nedostajati.

Zadnje izmene:

Unapređene performanse aplikacije
Poboljšan kvalitet slika

Preuzmite program Zlatiborpress sa Marketa

Cena: Besplatno

Veličina: 3,0M

Glasova: 0

Verzija: 9.0

Sajt: http://www.zlatiborpress.rs