Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Zandra
Android aplikacija (program)

Autor: Zandra Ride

Paket: rs.zandra.lux.taxi.passenger

Kategorija: Putovanja

Ocena: 4.79

Preuzimanja: 1000

Grupa: Srpske Android aplikacije

Preuzmite program Zandra sa Google Play-a

Opis programa:

Zandra je sveobuhvatni limo servis od A do B koji omogućava luksuznu vožnju prve klase za vas i vaše klijente. Bez obzira na to gde ste se uputuli, do aerodroma ili neke lokacije u gradu ili van grada, sa Zandrom ćete stići relaksirani i sveži, bez stresa.Uz naša nova luksuzna vozila i diskretne profesionalne vozače, garantujemo vam sigurnu i udobnu vožnju. Zandra je dostupan tokom 24 sata, kada god vam zatreba.Potreban vam je siguran prevoz za vaše klijente? Zandra nudi izvrsne pogodnosti kako za privatna lica, tako i za različite tipove biznisa, uključujući hotele, restorane, barove, korporacije, advokatske kancelarije, diplomatske korove, privatne klinike, velnes centre i mnoge druge.
Želite prevoz za vašu decu? Zandra pruža sjajnu uslugu prevoza dece, u pratnji, kao i bez pratnje roditelja, u zavisnosti od uzrasta deteta.Zandra neguje vrednosti i poštuje uvek ista pravila, što je veoma važno kako biste mogli da se opustite i budete sigurni da ste vi ili vaš klijent u sigurnim rukama.

Zadnje izmene:

0.30.02
Reliable app — happy user. That’s why we update it as often as possible. Stability improved and, of course, no bugs left unnoticed. Be safe on the roads!

Preuzmite program Zandra sa Marketa

Cena: Besplatno

Veličina: 30M

Glasova: 14

Verzija: 0.30.02-DEWBOW

Sajt: http://www.zandra.rs