Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Vojvodina Uzivo
Android aplikacija (program)

Autor: Digital Media Group

Paket: rs.vojvodinauzivo.vojvodinauzivo

Kategorija: Vesti i časopisi

Ocena: 0

Preuzimanja: 10

Grupa: Srpske Android aplikacije

Preuzmite program Vojvodina Uzivo sa Google Play-a

Opis programa:

Vojvodina Uzivo su portal informativnog karaktera koji očitava plasiranje informacija na savremen način i u skladu sa današnjim potrebama korisnika.
Tehnički je usklađen sa svim tipovima uređaja, vizuelno kreiran da olakša pretragu informacija i podešen tako da do najnovijih informacija uvek možete doći samim otvaranjem aplikacije za mobilne uređaje ili otvaranjem stranice na računaru.

Portal Vojvodina Uzivo je medij koji informiše na dnevnoj bazi uključujući sve društveno-političke teme u zemlji, regionu i svetu. Čitaocima pruža brze, tačne i pravovremene informacije koje se tiču tekućih dnevnih događaja. Izveštava o sportskim aktivnostima, novim trendovima, poljoprivrednim, privrednim i ekonomskim aktuelnostima, tehnologiji, lifestyle temama, muzici, nauci, modi, zdravlju kao i o zanimljivostima koje mogu biti korisne i praktične u svakodnevnom životu.

Vojvodina Uzivo su jedini medij u Srbiji koji će vam po svaku cenu reći istinu, bez spama, manipulacija i lažnih naslova.

Bez obzira na postojeće trendove, Nezavisne Novine kreirane su da podržavaju teme o kojima drugi mediji ne izveštavaju, poštujući etiku struke i pravo na informisanost građana.

Sa ciljem da održimo slobodu izražavanja, pravo na govor i poštujući važeće zakonske okvire RS, naša medijska kuća insistira na odgovornom izveštavanju, vodeći računa o rodnoj i etničkoj ravnopravnosti, kao i pravima drugih manjiskih ili ugroženih grupa.

Tretirajući društvene teme i gradeći uticaj za formiranje pravog sistema vrednosti, redakcija Nezavisnih Novina, strogo vodi računa kako o temama koje plasira, tako i o njihovoj poruci i uticaju na najmlađe.

Naš cilj je da vratimo istraživačko novinarstvo koje može da bude jedini prihvatljiv i etički oblik informisanja javnosti gde se poštuje pravo relevantnih sagovornika da iskažu svoj stav u okviru tema o kojima se izveštava.

Zadnje izmene:

V1.0

Preuzmite program Vojvodina Uzivo sa Marketa

Cena: Besplatno

Veličina: 1,7M

Glasova: 0

Verzija: 1.0

Sajt: