Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Rat Titana
Android aplikacija (program)

Autor: Kalei Universal

Paket: rs.tiwar.android

Kategorija: Igre

Ocena: 4.1

Preuzimanja: 5,000

Grupa: Srpske Android igre

Preuzmite program Rat Titana sa Google Play-a

Opis programa:

Tiwar - borba titana
Tiwar je najpopularnija igrica na svetu za sve mobilne telefone i mobilne uređaje i već sada ima više od pet miliona registrovanih članova. Dovoljno je samo da se registrujete i avantura počinje. Na vašem putu ka slavi vas očekuju borbe, avanture, prijateljstvo i ljubav - ono što, ustvari, čini stvaran svet oko nas.
Na samom početku možete da izaberete vašeg heroja, date mu ime, naučite kako da se borite uz pomoć magije ili oružja i pobedite i jače od vas, pronađete saigrače ili da se priključite jednom od najjačih klanova, što je možda i najvažnije. Pritom, sve vreme sakupljate zlato koje vam je dragoceno u ostvarenju pobeda, ali i u kupovini oružja, magije i svih ostalih rekvizita. Budite pametni. Kupite najjače oružje odmah i krenite putem pobede.
Ako vam na tom putu negde nestane zlata, ne brinite se!

Tiwar je baziran na elementima klasičnih igara sa podeljenim ulogama. Ono što igru izdvaja je veliki broj mogućnosti za glavnog heroja, definisanje moći i borbenih kapaciteta i igricu je moguće igrati na svakom mobilnom telefonu koji ima gprs pristup. Pobedama osvajate nova unapređenja vašeg heroja i on postaje sve jači i jači. Ako želiš da tvoje prijatelje uključiš u borbu titana, a zatim i da zajedno osnujete klan ili pobedite nepobedive, pošalji im poziv i javi im da se priključe!

Tiwar možete igrati i na svim ostalim prenosivim uređajima poput tableta i laptop računara. Dovoljno je da u pretraživaču upišete internet adresu www.tiwar.rs, prijavite se i nastavite da igrate tamo gde ste stali na svom mobilnom telefonu.

Odvedite vašeg heroja do slave. Pridružite se!

Zadnje izmene:

Preuzmite program Rat Titana sa Marketa

Cena: Besplatno

Veličina: 282k

Glasova: 69

Verzija: 1.0

Sajt: http://www.tiwar.rs