Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Чачак
Android aplikacija (program)

Autor: Turistička organizacija Čačka

Paket: rs.org.turizamcacak.cacak

Kategorija: Putovanja

Ocena: 0

Preuzimanja: 10

Grupa: Srpske Android aplikacije

Preuzmite program Чачак sa Google Play-a

Opis programa:

Јавну установу Туристичка организација Чачка основала је Скупштина општине Чачак, 26. децембра 1997. године. Основне делатности организације су унапређење и промоција туризма Чачка, подстицање изградње туристичке инфраструктуре, организовање и учешће у туристичким и другим манифестацијама и скуповима, као и друге активности које су непосредно везане за туризам.
Уредбом Владе Републике Србије, Туристичка организација Чачка је одређена за управљача заштићеног подручја-предела изузетних одлика «Овчарско-Кабларска клисура».

Посетиоцима Чачка ТОЧ пружа туристичке информације, организује туре разгледања града и његове околине, пловидбе катамаранима кроз заштићено подручје-предео изузетних одлика «Овчарско-Кабларска клисура», шетње градом у пратњи туристичких водича и сл.

У циљу што бољег презентовања туристичке понуде града Чачка и његове околине, ТОЧ своје активности усмерава на израду и штампање пропагандног материјала, проспеката, брошура, плаката, разгледница, снимање промотивних филмова и израду сувенира које дистрибуира у самом Чачку али и на бројним домаћим и иностраним сајмовима, презентацијама и другим скуповима и догађајима.

Туристичка организација Чачка је организатор и суорганизатор бројних туристичких, културних и спортских манифестација, од којих су најпосећеније Купусијада у Мрчајевцима и Сабор фрулаша у Прислоници.

Zadnje izmene:

Ситне исправке и побољшања

Preuzmite program Чачак sa Marketa

Cena: Besplatno

Veličina: 9,4M

Glasova: 0

Verzija: 1.0.2

Sajt: http://turizamcacak.org.rs