Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

ADA CIGANLIJA
Android aplikacija (program)

Autor: Intellex

Paket: rs.intellex.adaciganlija

Kategorija: Putovanja

Ocena: 5

Preuzimanja: 100

Grupa: Beograd

Preuzmite program ADA CIGANLIJA sa Google Play-a

Opis programa:

Poluostrvo bogate flore, faune i specifične mikroklime, predstavlja pravu malu oazu na samo četiri kilometara od centra Beograda. Svojim prirodnim bogatstvima, raznovrsnim mogućnostima za sport, zabavu ali i velikim brojem kafića i restorana, Ada Ciganlija je postala omiljeno mesto za uživanje, odmor, rekreaciju i provod mnogobrojnih domaćih i stranih posetilaca.

Ada Ciganlija je danas najveći sportsko-rekreativno kulturno-zabavni centar u Beogradu, koji u svojoj ponudi sadrži preko 50 sportskih igrališta (fudbal, tenis, košarka, rukomet, bejzbol, ragbi, golf, odbojku na pesku, kriket), spotove na vodi (veslanje, kajak, dragonboat, jedrilice, plivanje, ronjenje), adrenalinske aktivnosti (bandži džamp, avantura park, pejntbol, akva ski, traka za skijanje), wellness programe (holistički centar, fitness i spa sadržaji), zabavne programe i sadržaje za najmlađe posetioce (grad na vodi, pedaline, gumeni kajaci, SUP, skimboarding, park nauke, vožnja vozićem, dečija igrališta, piknik prostor), rekreativne aktivnosti (trim park, trim staza, biciklizam, vožnja rolera, mini golf, joga, pilates, klizanje u zimskom periodu).
Ugostiteljsku ponudu Ade čini više od 60 lokala – restorana i kafića oko jezera i desetine splavova-restorana na Savi. Posebnu čaroliju doživljavaju vlasnici i posetioci splavova-kućica za odmor, kojih je više od stotinu duž cele obale reke Save. Ugostiteljski objekti nude široku ponudu tokom cele godine, u vidu najraznovrsnijih gastronomskih čarolija, koktel majstorija, organizacija svečanosti, proslava, promocija ali i noćnih provoda za svačiji ukus
.
Godišnje se na Adi Ciganliji održi preko 300 manifestacija, festivala, koncerata i promocija, a prema nezvaničnim statistikama Adu prosečno u toku godine poseti oko četiri miliona posetilaca, kako domaćih, tako i turista iz inostranstva.

Zadnje izmene:

• Povećana kompatibilnost sa novijim (i budućim) verzijama Android sistema
• Mapa sada prikazuje i vašu lokaciju
• Preciznije određivanje udaljenosti
• Popravljeni primećeni problemi kod filtriranja lokacija

Preuzmite program ADA CIGANLIJA sa Marketa

Cena: Besplatno

Veličina: 12M

Glasova: 7

Verzija: 1.0.3

Sajt: http://www.intellex.rs