Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

SRB360
Android aplikacija (program)

Autor: BOUNTY

Paket: hr.bounty.srb360

Kategorija: Putovanja

Ocena: 0

Preuzimanja: 10

Grupa: Srpske Android aplikacije

Preuzmite program SRB360 sa Google Play-a

Opis programa:

Da li volite da putujete i istražujete nova mesta i gradove, a nemate vremena za mnoge pokušaje i promašaje?
U potrazi ste za novim gurmanskim doživljajima, želite li da isprobate i vidite nove stvari,da prođete najboljim vinskim putevima, u fokusu vam je doživljaj turizma, želite li da unapred znate gde se nalazi i kako izgleda to što nudi mesto na koje ste se uputili, i to kroz virtuelnu šetnju poput mreže bankomata, domova zdravlja, menjačnica, turističkih organizacija i info centara i slično. Sve to , kao i informacije o radnom vremenu i cenama, kao i podršku taksi službe koja će vas odvesti na mesto koje želite, možete naći na aplikaciji "SRB360".
Aplikacija SRB 360 Vam nudi geoprostorno i tematsko pretraživanje i virtualnu šetnju kroz turističke, sakralne i ugostiteljske sadržaje i mesta koje prezentuju kulturnu i prirodnu baštinu Republike Srbije, uz istovremeno pružanje informacija o logistički važnim punktovima poput mreže bankomata, domova zdravlja, menjačnica, turističkih organizacija i info centara i slično. Sve to, kao i informacije o radnom vremenu i cenama, te podršku taksi službe koja će vas odvesti na mesto koje želite, možete naći na aplikaciji SRB 360.
Aplikacija SRB 360 Vam nudi u svako doba podršku u ostvarivanju vaših želja i potreba, jer predstavlja funkcionalni alat onima koji žele svoje slobodno vreme i novac optimalno da iskoriste. Ovaj alat je namenjen savremenim turistima koji su u potrazi za tematskim sadržajima i doživljajima, koji su zahtevani, žele da optimiziraju vreme koje provode na odmoru na način da putem aplikacije imaju uvid u modul virtualne šetnje kroz hotel o kom razmišljaju da rezervišu smeštaj ili restorana u kojem bi možda rado nešto pojeli ili crkve za koju misle da se u njoj nalaze orgulje o kojima su čitali online.

Zadnje izmene:

SRB360

Preuzmite program SRB360 sa Marketa

Cena: Besplatno

Veličina: 1,7M

Glasova: 0

Verzija: 1.33

Sajt: http://srb360.rs