Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Top Eleven 2020 - Fudbal Menadžer
Android aplikacija (program)

Autor: Nordeus

Paket: eu.nordeus.topeleven.android

Kategorija: Sportske igre

Ocena: 4.36

Preuzimanja: 50000000

Grupa: Srpske Android igre

Preuzmite program Top Eleven 2020 - Fudbal Menadžer sa Google Play-a

Opis programa:

Igrajte nagrađivanu fudbalsku igru Top Eleven 2020 i uživajte u potpuno novim funkcijama osmišljenim tako da se realizam i uzbuđenje izgradnje svoje ⚽️ zaostavštine prenese na naredni nivo.

Sa preko 200 miliona registrovanih igrača, ova legendarna mobilna igra za fudbalski menadžment jedna je od najpopularnijih mobilnih igara svih vremena!

∙ „Kao pokušaj da se približi fudbalski menadžment svetu uobičajenog, društvenog igranja, ovo predstavlja do sada najbolji napor ka tome.” – The Guardian
∙ „Među igrama fudbalskog menadžmenta koje su dostupne na mobilnim uređajima, Top Eleven je nesumnjivo najpotpunija.” – L’Equipe

Izgradite svoj fudbalski klub

Vaše mesto u fudbalskoj istoriji čeka! Ostavite svoj pečat u svakom delu kluba od prvog dana. Od izgradnje stadijuma do biranja tima na dan utakmice, u Top Eleven 2020 važi ono što vi kažete! Osvojite srca navijača i napravite fudbalski klub koji će vas dovesti do trofeja iz snova i pobeda svake sezone!

Održavajte treninge onako kako ih vi zamislite, razvijajte taktiku, birajte i dizajnirajte komplete opreme i još toga!

Vodite svoj tim iz snova

Otkrijte, angažujte i trenirajte igrače koji će doneti uspeh vašem klubu! Bilo da je to naredni igrač sa najviše golova u Ligi ili golman koji će štititi mrežu godinama, na vama je da pronađete igrače svetske klase i da napravite formacije i taktike kojih će se drugi fudbalski Menadžeri bojati!

Motivišite svoje zvezde putem takmičenja Lige, Kupa, Lige šampiona i Super lige i postanite šampion!

Nadmudrite protivnika

Najbolji Menadžeri na svetu čekaju da vas izazovu. Top Eleven 2020 se igra u svakoj državi na svetu i uvek postoji dostupan trener koji traži utakmicu, uključujući Posebnog – Žozea Morinja! Napravite tim tako da svakodnevno nadmudrujete svoje protivnike i osvajate prava da se pohvalite time celom svetu.

Udružite se sa prijateljima

Udružite se sa prijateljima i pripremite se za vikend sukobe u klanskim takmičenjima! Ćaskajte sa većem o tome kako da pripremite fudbalske strategije pre nego što krenete na teren i borite se sa drugim klanovima da biste osvojili izvanredne nagrade.

Mislite da imate ono što je potrebno da napravite klan i da možete da se popnete među Top 100 na svetu? Dokažite!

Savladajte nove načine igre

Povedite najbolji tim u Top Eleven događaje i izazove uživo! Nova vremenski ograničena takmičenja redovno postaju dostupna, uključujući PVE događaje gde možete igrati protiv nekih od najvećih fudbalskih klubova na svetu!

Prikupljajte ekskluzivne predmete i otključavajte neverovatne igrače koji će se pridružiti vašem timu tokom ovih zabavnih utakmica! Potražite informacije u igri o tome kada počinju!

Osvojite neverovatne nagrade

Uvek postoji slobodan prostor u ormaru za trofeje dobrog fudbalskog menadžera! Donesite kući fantastične nagrade za svoje navijače tako što ćete pokazati sve što znate pored aut-linije. Oni traže Trostruku krunu (trofeji Lige, Kupa i Lige šampiona) – da li mislite da možete da je donesete njima? Igrajte najbolju igru za ljubitelje fudbala na mobilnim uređajima SADA!

-- Preuzmite Top Eleven 2020 kompanije Nordeus sada! --

Pridružite se Top Eleven zajednici na društvenim medijima (Facebook, Twitter, Instagram i YouTube) budite u toku sa svim najnovijim vestima i savetima!

Top Eleven je preveden na 31 jezik!

Zadnje izmene:

U ovoj novoj verziji Top Eleven radili smo na dodavanju malih poboljšanja nekih funkcija da još više unapredimo igračko iskustvo našim Menadžerima.

Preuzmite program Top Eleven 2020 - Fudbal Menadžer sa Marketa

Cena: Besplatno

Veličina: ---

Glasova: 3884239

Verzija: 9.7.2

Sajt: https://www.topeleven.com