Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Matematičke Igre: Zevs
Android aplikacija (program)

Autor: Peaksel Games

Paket: com.zeusvsmonsters.coolmathgamesforkids

Kategorija: Igre

Ocena: 4.18

Preuzimanja: 500000

Grupa: Srpske Android igre

Preuzmite program Matematičke Igre: Zevs sa Google Play-a

Opis programa:

➕ ➖ ✖️ ➗
Želiš najbolje besplatne igre za decu? Matematičke Igre: Zevs ti pomaže da naučiš šta je grčka mitologija i zavoliš reč matematika. Pređi na skidanje igrica odmah!
➕ ➖ ✖️ ➗

Znaš kako tvoji roditelji uvek gunđaju jer previše igraš igrice? Besplatno skidanje igrica kao što je Matematičke Igre: Zevs, koja spada u nove igre za decu, omogućiće ti da te čak i roditelji ohrabruju da je igraš, jer je to matematika samo za pametnu decu! Jesi li čuo za one kul igre za decu koje ne samo da postaju tvoj profesionalni trener vijuga, nego i pomažu da brže misliš i radiš pod pritiskom, ali ti se poboljšava i mentalna aritmetika? Ovo je upravo ta igrica! U ovu igricu je uvrštena matematika za 1. razred, matematika za 2. i matematika za 3. i 5. razred!

KARAKTERISTIKE

- Igra je brza i veoma dinamična. Morate biti hitri ako želite da ostanete živi. Kada jednom počnete da je igrate, nećete moći da prestanete, jer je neverovatno zarazna. Kontrole su jednostavne, lake za upotrebu i izuzetno brzo reaguju na dodir.
- Kartice sa zadacima iskaču iz dna ekrana i ostavljaju vam vrlo malo vremena da razmislite i kliknite na tačan odgovor.
- Zahvaljujući živopisnom grafičkom dizajnu i zapanjujućim vizuelnim efektima, zadovoljstvo igranja ove matematičke igrice je još veće.
- Kao i sve besplatne edukativne igre za klince na Google Play-u, ova igra spada u igre za dečake, ali i u igre za devojčice, koji mogu da započnu svoje mozgalice sa dva različita junaka: Zevs ili Atina, najveći grčki bog i boginja.
- Igra je lokalizovana na 15 različitih jezika. Težina igre se može podesiti na lako, normalno i teško.
- Na svakom petom nivou postoje mitska stvorenja koja moraš savladati kako bi prošao dalje. Klikom na ikonu čudovišta na mapi, možeš videti tekst koji pruža osnovne informacije o tome ko su bila stvorenja u ovoj matematičkoj igri.

POSTANI BOG MATEMATIKE

Imaš jedinstvenu priliku da budeš bog! I bićeš, sve dok igraš najbolje igrice kao što je ova. Odbrani planinu Olimp koju su napali Had i njegova zla stvorenja, kao što su ljigava Meduza ili nemilosrdni Titani. Odbrani se sabiranjem, oduzimanjem, množenjem i deljenjem od vojske čudovišta.
Had želi da igra mozgalice sa tobom – onaj ko preživi izazov postaje vrhovni bog. Pokaži mu da tron pripada tebi! Pretvori sabiranje, oduzimanje, množenje i deljenje u pobesnele gromove i pokaži im da si ti još uvek glavni! Had šalje svoje trupe u pohod, a na čelu su džinovi, Tifon i Minotaur koji jedva čekaju da te pokore. Ne gubi koncentrciju, jer će Had postati još jači. Nastaviće sa napadima čudovišta, a njegovi plaćenici Kerber, Himera i Satir će ti disati za vratom!

NAPOMENA ZA RODITELJE

Edukativne besplatne igrice za decu kao što je Matematičke Igre: Zevs imaju više ciljeva:

- Više vremena provedenog uz stvari kao što je matematika za klince, izoštravanje percepcije i jačanje sposobnosti da ostanu fokusirani duži vremenski period.
- Da promeni pogled na matematiku kod dece - matematika nije dosadna i teška. Matematika je zabavna!
- Kako se spominje i grčka mitologija i pružaju se osnovna znanja o njenim likovima, ova besplatna igra se može svrstati u igrice za prvi, četvrti i peti razred, ali je ona ipak namenjena svima koji bi želeli da se podsete ko su bili grčki bogovi i mitska stvorenja.

Pre nego što počneš da igraš, podseti se kako funkcioniše tablica množenja nekoliko puta i pripremi se psihički, jer igre mozgalice kao što je ova zahtevaju da brzo misliš. Poseti svoju Google Play prodavnicu za skidanje igrica i skini aplikaciju Matematičke Igre: Zevs za svoj Android telefon i tablet i potraži još neke naše besplatne igrice.

PRAVNE INFORMACIJE:

Matematičke Igre: Zevs je intelektualna svojina PeakselGames.

Zadnje izmene:

Preuzmite program Matematičke Igre: Zevs sa Marketa

Cena: Besplatno

Veličina: 43M

Glasova: 7848

Verzija: 1.15

Sajt: http://peaksel.com/