Varduna ErpNajčitanije na sajtu

Srpske aplikacije

Telefoni i tableti

Vesti iz sveta Androida

Najpopularnije aplikacije

Ostavite komentar

Za ostavljanje komentara unesite ime i email ili se ulogujte sa postojećim nalogom!

Možete se ulogovati sa vašim Gmail ili Yahoo nalogom.

(Naš sajt ni u jednom trenutku nema pristup vašoj lozinci.)


Android
Srbija

na
Google+

Izrada Android aplikacija u skladu sa vašim potrebama.

Zadnje vesti

SMS trojanac duže od godinu dana bio neprimećen na Google Play

Kako je promakao radaru Google Play prodavnice aplikacija u ovom trenutku nije jasno, ali je izvesno da je SMS trojanac koji je predstavljan kao aplikacija Thai Fun Content za preuzimanje pozadina, videa i muzike u Googloveoj prodavnici aplikacija od 20. avgusta prošle godine. Malver su otrkili istraživači firme Malwarebytes koji su aplikaciju zatekli u Play prodavnici prošle nedelje.

Nastavi čitanje vesti

Project Tango SDK na Google Play-u

Google Project Tango je našao svoje mesto u okviru Google Play Store čime se snažno sugeriše da će ovaj gigant internet pretrage da ovu razvoju opremu načini uskoro dostupnom. Softverska razvojna oprema je prikazana sa kompletnom listom specifikacija i kolekcijom promotivnih slika, uključujući onu koja prikazuje multisenzorski zadnji poklopac za senzore dubine i praćenje pokreta.

Nastavi čitanje vesti

Šta je pokazao test baterije Motorola Droid Turbo telefona

Sa baterijom od 3900mAh, Motorola Droid Turbo je duhovni naslednik Motorola RAZR MAXX modela, a testovi baterije su pokazali različite rezultate.

Nastavi čitanje vesti

Šta sve donosi Android 5.0 Lollipop

Lollipop 5.0 stiže s mnogo novih opcija koje će promeniti način na koji koristimo Android uređaje.Lollipop 5.0 stiže s mnogo novih opcija koje će promeniti način na koji koristimo Android uređaje.

Nastavi čitanje vesti

Nokia ipak na Android tržištu, otkriven N1 tablet

Najave da će Nokia predstaviti Android uređaj su se obistinile, ali umesto telefona ova kompanija je danas otkrila Android tablet nazvan N1.

Nastavi čitanje vesti