Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Ludi burger šef:igra kuvanja
Android aplikacija (program)

Autor: BubbleBee

Paket: com.top.burger.chef.restaurant.game

Kategorija: Igre

Ocena: 4.1

Preuzimanja: 1000000

Grupa: Srpske Android igre

Preuzmite program Ludi burger šef:igra kuvanja sa Google Play-a

Opis programa:

☆ Postani vrhunski šef kuhinje u svom sopstvenom burger restoranu! ☆
** Ko ne voli ukusne domaće hamburgere? A još su lepši kada ih napravite sami! Krenite u uzbudljivu kulinarsku avanturu **Ludi burger šef:igra kuvanja** i postanite najpoznatiji burger šef u celom gradu! U našoj najnovijoj igri restorana treba da napravite hamburgere po porudžbini za svoje mušterije – zvuči lako, zar ne? Ali, nije tako jednostavno! Morate biti brzi i precizni da biste dobili što veći bakšiš, unapredili vaš burger restoran i prelazili fantastične nivoe!
** Potrudite se da vaši ukusni hamburgeri postanu najpoznatiji u gradu i napravite blistavu karijeru kao šef kuhinje! Uz malo truda i kulinarskog talenta, vaši hamburgeri će postati popularni i mušterije će neprekidno navirati u vaš ekskluzivni burger restoran!
*☆* Možete birati između tri fantastična načina igre!
☆ IZGRADI SVOJU KARIJERU:
- Izgradite karijeru i postanite vlasnik lanca burger restorana! Otključajte sva 3 štanda sa ukusnim burgerima!
- Uživajte u preko 180 izazovnih nivoa! Budite sve bolji jer će se broj mušterija i sastojaka za burgere neprekidno povećavati!
- Osvojite super pojačanja da biste dobili više novca i druge bonuse!
☆ BRZO KUVANJE - TRKA SA VREMENOM:
- U ovom modu, potrebno je da pratite recepte za burger i napravite što više ukusnih burgera pre isteka vremena! Najbrže čekaju uzbudljivi bonusi!
☆ TAKMIČENJE ZA TOP BURGER ŠEFA:
- Osmislite i napravite fantastični domaći hamburger po sopstvenom receptu! Možete se i takmičiti sa ostalim igračima i odneti vaš burger pred stručne sudije na ocenjivanje! Izborite se za veliku nagradu!

** Zaviri u čarobni svet burgera i uživaj u kombinovanju sastojaka i stvaraju novih recepata za sočne hamburgere po svačijem ukusu! Ova igra pravljenja burgera daće vam sjajne ideje kako da napravite pljeskavicu iz snova!

** Preuzmite našu igricu **Ludi burger šef:igra kuvanja** restorana brze hrane i neka vaša kulinarska karijera započne već danas! Čeka te mnogo zabavnih opcija za igru – pravi pljeskavice i služi mušterije kao pravi kuvar i vlasnik restorana, osmisli svoje jedinstvene burger recepte ili pokaži da si najbrži kuvar na svetu i spremi više pljeskavica od svih ostalih kuvara!

Zadnje izmene:

Preuzmite program Ludi burger šef:igra kuvanja sa Marketa

Cena: Besplatno

Veličina: 38M

Glasova: 10486

Verzija: 2.1

Sajt: http://www.webelinx.com