Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Red Vožnje
Android aplikacija (program)

Autor: Polazak.com

Paket: com.ted.polazak

Kategorija: Putovanja

Ocena: 4.18

Preuzimanja: 100000

Grupa: Srpske Android aplikacije

Preuzmite program Red Vožnje sa Google Play-a

Opis programa:

Pretraživač redova vožnji u Srbiji i Crnoj Gori koji omogućava rezervaciju i kupovinu autobuskih karata u međunarodnom autobuskom prevozu! Red vožnje aplikacija nudi:

• Red vožnje autobusa u Srbiji i Crnoj Gori (međunarodni, međugradski...)
• Red vožnje vozova u Srbiji i Crnoj Gori
• Rezervaciju i kupovinu autobuske karte putem interneta (međunarodne linije)
• Red vožnje gradske i prigradske železnice Beograda (BG:voz)

Višejezična platforma na srpskom, engleskom i mađarskom jeziku.

Kako da kupite kartu?

1. Upišite polaznu stanicu (ili pustite vaš telefon da prepozna vašu lokaciju) i željenu destinaciju
2. Odaberite polazak koji vam najviše odgovara
3. Kliknite na ikonicu Kolica za kupovinu i završite rezervaciju i kupovinu vaše karte kreditnom karticom ili poštanskom uplatnicom.
4. Vaša karta će vam stići na e-mail adresu. Proverite poštu i spremajte se za putovanje!

Par saveta:

Red Vožnje je planer putovanja koji sadrži redove vožnje preko 250 prevoznika, redovno ažuriranih u direktnoj saradnji sa transportnim preduzećima i u odnosu na PKS. Za najbolje rezultate, u pretraživaču sami odaberite da li želite putovanje sa ili bez presedanja. Da biste proverili sve usputne stanice kliknite na određeni polazak i proverite detalje. Klikom na naziv prevoznika uvek možete pogledati njegov profil i pronaći kontakt podatke: broj telefona, email ili Skype. S obzirom da je naša platforma nezavisan projekat zasnovan na zvanično objavljenim podacima, preporučujemo da se uvek konsultujete sa prevoznikom pre putovanja.

Glavne opcije naše aplikacije:

• Automatska dopuna pretrage – Dovoljno je da unesete samo početna slova imena stanice ili grada i aplikacija će ponuditi rezulate iz baze.
• Automatsko lociranje – Ukoliko je vaš telefon podešen da pruža podatke o geo-lokaciji, vaša trenutna lokacija će automatski biti označena kao polazna stanica.
• Automatska konekcija linija – Ukoliko niste sigurni da li do željene destinacije postoji polazak, ne brinite. Pri pretraživanju isključite opciju Bez presedanja i sistem će vam automatski pronaći najbržu konekciju sa najpogodnijim presedanjem u nekom od usputnih gradova. Ovakvi rezulatati pretrage jasno su naznačeni kako ne bi došlo da zabune. Ukoliko želite pregled samo direktnih linija, aktivirajte opciju Bez presedanja.
• Detaljan itinerer – Saznajte kompletnu putanju linije kojom planirate da putujete, sa usputnim stajalištima, vremenima dolaska i kilometražom.
• Kasnije – Ako vam ni jedno od ponuđenih rešenja ne odgovara, jednostavno proširite pretragu i na kasnije termine polazaka.
• Omiljene pretrage – Kada nađete željenu liniju, možete je jednim klikom izdvojiti u favorite, kako biste mogli da joj pristupite kasnije.
• Istorija pretrage – Čuva sve linije i redovi vožnje koje ste pretraživali.
• Moje kupovine – Možete pregledati svoje prethodne kupovine i elektronske karte.
• Prevoznici – Lista svih srpskih i crnogorskih prevoznika, uključujući i Železnice Srbije i Crne Gore, sa kontakt podacima. Mogućnost da sami ocenite i prokomentarišete određenog prevoznika ili da pogledate šta drugi misle o njemu.
• Autobuske stanice – Virtuelni peroni domaćih autobuskih stanica. Displej u ovoj kategoriji vam omogućuje da uvek budete u toku sa polascima i dolascima na autobuskoj stanici u vašem gradu.
• Konvertor valute – Cene karata dostupne u tri valute: RSD, EUR, CHF. Osnovna valuta je RSD i zato bez obzira na podešavanja valute tokom kupovine karata, konačna cena pri procesiranju plaćanja će uvek biti iskazana u RSD.
• Kontakt – Imate primedbe ili sugestije kako da aplikaciju učinimo boljom? Javite nam se i obavestite nas o tome!

Prikupljanje ličnih i osetljivih informacija:

***Aplikacija Red Vožnje prikuplja email adrese korisnika za potrebe pravljenja korisničkog naloga za nesmetano korišćenje aplikacije. Vašom email adresom se raspolaže u poverljivosti, ovaj podatak neće biti zloupotrebljen ni korišćen u druge svrhe. Instaliranjem aplikacije se slažete sa ovim uslovom korišćenja.***

Zadnje izmene:

Preuzmite program Red Vožnje sa Marketa

Cena: Besplatno

Veličina: 4,9M

Glasova: 1474

Verzija: 3.5.0

Sajt: http://polazak.com