Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Numerologija - Pronađi svoju životnu svrhu
Android aplikacija (program)

Autor: Mirofox

Paket: com.mirofox.numerologija

Kategorija: Način života

Ocena: 4.72

Preuzimanja: 1000000

Grupa: Srpske Android aplikacije

Preuzmite program Numerologija - Pronađi svoju životnu svrhu sa Google Play-a

Opis programa:

Numerologija se zasniva na pretpostavci da će vam brojevi i informacije dobijene na osnovu vašeg datuma rođenja pomoći da steknete bolje razumevanje o sebi, svojim talentima, vrlinama i manama. U aplikaciji se koristi Pitagorejska numerologija na osnovu koje se izrađuje numerološka karte (natalna karta u astrologiji).

Mnogi ljudi nemaju jasnu predstavu o tome koja je njihova životna svrha. Životni put ili lični broj je najbolje opisuje. Ovaj broj govori o vašim urođenim osobinama, stručnim sposobnostima i mogućnostima. Imajte na umu da životni put ili lični broj zahteva pravi, iskreni rad sa vaše strane kako bi vaš potencijal došao do izražaja.

Bioritamski broj nam govori o tome kako nas drugi doživljavaju. Pošto je ovaj broj naš odraz u očima drugih, on nam može pomoći da uočimo neke naše osobine, talente, snage i slabosti. Često puta smo slepi kada je u pitanju naša veličanstvenost.

Generacijski broj će vam dati informacije o najboljem načinu da ostvarite svoj potencijal.

Lična godina, lični mesec i lični dan su opisanu u numeroskopu (horoskop u astrologiji). Numeroskop, kao i horoskop, će vam dati prognozu događaja za datu godinu, mesec i dan. Iako numerologija, kao i astrologija, daje mnoštvo informacija, ne postoji mogućnost predviđanja kakve će izbore osoba u životu činiti, niti možemo sa sigurnošću da zaključimo da li će se njen život razrešavati pozitivno ili negativno. Numeroskop daje smernice i savete a na vama je da li ćete ih ispratiti.

Uporedna analiza veze ili sinastrija nam govori o kompatibilnosti partnera. Kompatibilnost partnera je urađena na osnovu datuma rođenja. Analiza ne mora nužno da se radi za emotivne partnere već se može primeniti i na posao, prijateljstva i drugo.

Dnevne afirmacije, kao veoma snažan alat, imaju za svrhu da učine naše dane lepšim i ohrabre nas na putu ostvarenja naših ciljeva. Inspirativne poruke za svaki dan su pažljivo birane i u skladu su sa ličnim danom.

Kristali ili poludrago kamenje se koristi od davnina zbog njihove blagotvorne energije. U aplikaciji se nalazi preporuka kristala za svaki lični broj, kao i preporuka za ličnu godinu. Oni su tu da nam svojom energijom pomognu, pruže sreću, izobilje, zaštitu i mudrost.

Način na koji vodite život zavisi od vas, dok je numerologija tu da bi vam bila vodič ka boljem, srećnijem i ispunjenijem životu.

Aplikacija Numerologija podržava telefone i tablete.

Zadnje izmene:

- Poboljšanje stabilnosti

Preuzmite program Numerologija - Pronađi svoju životnu svrhu sa Marketa

Cena: Besplatno

Veličina: 12M

Glasova: 62134

Verzija: 3.1.7

Sajt: http://miroslavpavlovic.wix.com/numerologijaandroid