Android aplikacija Svet Informacija na Android Srbija * * * * Android aplikacija Šef Kuhinje na Android Srbija * * * * Android aplikacija VIP Pozivi na Android Srbija * * * * * Android aplikacija Svet Androida (android.co.rs) na Android Srbija * * * *Najčitanije na sajtu

Srpske aplikacije

Telefoni i tableti

Vesti iz sveta Androida

Najpopularnije aplikacije

Ostavite komentar

Za ostavljanje komentara unesite ime i email ili se ulogujte sa postojećim nalogom!

Možete se ulogovati sa vašim Gmail ili Yahoo nalogom.

(Naš sajt ni u jednom trenutku nema pristup vašoj lozinci.)


Android
Srbija

na
Google+

Izrada Android aplikacija u skladu sa vašim potrebama.

Varduna Erp

Zadnje vesti

Archos nudi Win8.1 tablet

Francuska kompanija koja proizvodi hardver Archos je možda nabolja po svom Archos Jukebox 5000 uređaju. Sada je ova kompanija najavila neke nove uređaje bazirane na Windows operativnom sistemu. Tako je kompanija u ponudu uvrstila 40 Cesium model koji je Windows Phone uređaj zatim je tu i Windows 8.1 tablet koji nosi naziv 80 Cesium.

Nastavi čitanje vesti

Prve informacije o Nexus 9 tabletu

Pravi recept za uspeh na tržištu mobilnih uređaja leži u 64-bitnom sastojku, a Apple je aktivan u ovom polju još od predstavljanja prilagođenog A7 čipa koji je svoje mesto našao u okviru iPhone 5S modela. Ovoga puta, Google Nexus liniju odlikuje ista strategija. Na osnovu nedavno objavljenih informacija, to će se desiti sa Nexus 9 tablet računarom za čiju će proizvodnju biti zadužena kompanija HTC, a Nexus 9 će odlikovati NVIDIA Tegra K1.

Nastavi čitanje vesti

Okrugli ekrani satova znače više posla

Pristizanje prvih Android Wear baziranih pametnih satova sa okruglim ekranom znači da programeri i oni koji se bave dizajniranjem moraju da vode više računa o svemu da bi se obezbedio dobar izgled i pravilno funkcionisanje njihovih aplikacija. Jedan od problema sa kojim se programeri suočavaju prilikom kreiranja aplikacija za Google iOS jeste fragmentacija izazvana različitim verzijama softvera, veličinama ekrana i rezolucijama.

Nastavi čitanje vesti

Novi Samsung Galaxy Note 4 teaser se fokusira na S Pen (video)

Samsung nastavlja sa lansiranjem teasera za svoj dolazeći Galaxy Note 4 telefon, čija se premijera očekuje 3. septembra. Novi klip se fokusira na S Pen

Nastavi čitanje vesti

3/4 smartfona u Evropi koristi Android

Tri četvrtine smartfona u Evropi funkcioniše pod Googleovim operativnim sistemom Android, pokazalo je novo istraživanje o stanju na tržištu smartfona širom sveta, koje je sprovela analitička kompanija Kantar.Tri četvrtine smartfona u Evropi funkcioniše pod Googleovim operativnim sistemom Android, pokazalo je novo istraživanje o stanju na tržištu smartfona širom sveta, koje je sprovela analitička kompanija Kantar.

Nastavi čitanje vesti