Android aplikacija Vozi me na Android Srbija * * * * Android aplikacija Halo Taksi na Android Srbija * * * * Android aplikacija ViPutnik Srbija na Android Srbija * * * * Android aplikacija Svet Informacija na Android Srbija * * * *Najčitanije na sajtu

Srpske aplikacije

Telefoni i tableti

Vesti iz sveta Androida

Najpopularnije aplikacije

Ostavite komentar

Za ostavljanje komentara unesite ime i email ili se ulogujte sa postojećim nalogom!

Možete se ulogovati sa vašim Gmail ili Yahoo nalogom.

(Naš sajt ni u jednom trenutku nema pristup vašoj lozinci.)


Android
Srbija

na
Google+

Izrada Android aplikacija u skladu sa vašim potrebama.

Varduna Erp

Zadnje vesti

Kupovina na Google Play Storeu i kod nas

Srbija je konačno dodata na listu država u kojima je moguća kupovina aplikacija za Android na Google Play Storeu, nešto što su korisnici željno iščekivali već izvesno vreme.Srbija je konačno dodata na listu država u kojima je moguća kupovina aplikacija za Android na Google Play Storeu, nešto što su korisnici željno iščekivali već izvesno vreme.

Nastavi čitanje vesti

Samsung novi pametni sat će biti okrugao

Moto 360 pametni sat sa okruglim ekranom neće biti jedini na tržištu budući da i Samsung radi na razvoju pametnog sata sa okruglim ekranom u okviru njihove Gear linije uređaja koji se nose. Pretpostavka je da će Samsung nove uređaje koji se nose predstaviti u toku održavanja Unpacked događaja naredne nedelje, pred održavanje IFA sajma koji počinje 5.

Nastavi čitanje vesti

Samsung Galaxy Gear 3 najava u septembru

Samsung se priprema da predstavi još jedan Galaxy Gear pametni sat, ovoga puta sa zakrivljenim ekranom. Detalji o Galaxy Gear 3 počinju da se pojavljuju a ako su ove informacije tačne, pomenut model vi trebalo da ima čevrtasti ekran ,ali ne onako dugačak kao kod Galaxy Gear fit modela. Ekran će međutim imati krivinu dok će bočni okviri da budu mnogo uži nego kod prethodnog modela.

Nastavi čitanje vesti

Spotify je sada besplatan za Windows Phone

Spotify nudi besplatan striming sa oglasima korisnicima Androida i iOS-a već mesecima, tako ostavljajući korisnike Windows Phonea da se pitaju šta su toliko zgrešili pa su zaboravljeni.Spotify nudi besplatan striming sa oglasima korisnicima Androida i iOS-a već mesecima, tako ostavljajući korisnike Windows Phonea da se pitaju šta su toliko zgrešili pa su zaboravljeni.

Nastavi čitanje vesti

Korisnici u Srbiji mogu da kupuju na Google play-u

Korisnici Androida u Srbiji od sada će moći da kupuju aplikacije u prodavnici Google play.

Nastavi čitanje vesti