Android aplikacija Halo Taksi na Android Srbija * * * * Android aplikacija GpsG Beograd na Android Srbija * * * * Android aplikacija VIP Pozivi na Android Srbija * * * * * Android aplikacija ViPutnik Srbija na Android Srbija * * * *Najčitanije na sajtu

Srpske aplikacije

Telefoni i tableti

Vesti iz sveta Androida

Najpopularnije aplikacije

Ostavite komentar

Za ostavljanje komentara unesite ime i email ili se ulogujte sa postojećim nalogom!

Možete se ulogovati sa vašim Gmail ili Yahoo nalogom.

(Naš sajt ni u jednom trenutku nema pristup vašoj lozinci.)


Android
Srbija

na
Google+

Izrada Android aplikacija u skladu sa vašim potrebama.

Varduna Erp

Zadnje vesti

Test - Huawei Ascend Mate 7

Huawei "puca na veliko", a kada to kažemo ne mislimo samo na to da ima ambiciozne planove za budućnost, već i na dimenzije konkretnog smartfona kojim se Benchmark bavi ovom prilikom. Ascend Mate 7 je fablet u pravom smislu te reči, s obzirom na njegov gigantski 6-inčni IPS ekran. Izrađen potpuno od metala, pomalo nas podseća na HTC One Max, dok ga Octa Core big.

Nastavi čitanje vesti

Nova KICK fudbalska aplikacija iz Samsunga

Kompanija Samsung Electronics predstavila je novu fudbalsku aplikaciju KICK koja nudi trenutne fudbalske statistike, podatke, vesti i komentare za najjače evropske lige. Kako ažurira podatke i vizuale u realnom vremenu, aplikacija pruža sažete fudbalske informacije za sve lokalne evropske fudbalske ligaške i turnirske mečeve, kao na primer o engleskoj Premijer ligi, italijanskoj Seriji A, francuskoj Prvoj ligi, nemačkoj Bundesligi i španskoj La Ligi.

Nastavi čitanje vesti

Galaxy S5 i Note 4 bi mogli dobiti Android L početkom decembra

Android L će, bez sumnje, biti lansiran od strane kompanije Google do kraja godine. Ono što se korisnici pitaju jeste da li će njihov uređaj biti obuhvaćen ovim Android ažuriranjem.

Nastavi čitanje vesti

Microsoft kupio Minecraft

Microsoft je potvrdio da je kupio masivno popularnu igru Minecraft i studio koji stoji iza nje Mojang. Vrednost ove kupovine je bila $2.5 milijardi. Microsoft je najavio da planira da nastavi da čini Minecraft dostupnim širom svih platformi na kojima je ova igra trenutno dostupan, a to su PC, iOS , Android, Xbox i PlayStation.

Nastavi čitanje vesti

Problemi sa upisom na eksternu SD karticu na Androidu 4.4.x KitKat

Prema poslednjoj statistici, Android 4.4 KitKat uzima 24.5% tržišta Android uređaja, što je skoro jedna četvrtina. Međutim, iako je KitKat drastično brži u radu od prethodnih verzija Androida, pa čak i od Jelly Bean-a, KitKat ukida jednu funkcionalnost na koju su skoro svi korisnici navikli i smatraju je podrazumevanom.Prema poslednjoj statistici, Android 4.4 KitKat uzima 24.5% tržišta Android uređaja, što je skoro jedna četvrtina . Međutim, iako je KitKat drastično brži u radu od prethodnih verzija Androida, pa čak i od Jelly Bean-a, KitKat ukida jednu funkcionalnost na koju su skoro svi korisnici navikli i smatraju je podrazumevanom.

Nastavi čitanje vesti