Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Moderna Devojka: Salon lepote
Android aplikacija (program)

Autor: BubbleBee

Paket: com.fashion.girl.dressup.and.makeup.game

Kategorija: Igre

Ocena: 3.7

Preuzimanja: 1000000

Grupa: Srpske Android igre

Preuzmite program Moderna Devojka: Salon lepote sa Google Play-a

Opis programa:

Dobrodošli u naš novi, potpuno neverovatan salon lepote za devojke u kojem ćete naći kozmetički salon za negu lica, frizerski salon, kao i garderober pun moderne odeće, modnih dodataka i svega onoga o čemu moderne devojke sanjaju!
Pokažite svima da ste prava modna diva i sredite svoju virtuelnu drugaricu od glave do pete! Osećaćete se kao prave stilistkinje dok budete birale frizuru, šminku i odevnu kombinaciju za vašu modernu devojku! Kada završite ovaj sjajni modni preobražaj, vaš model biće spreman za pravu modnu reviju!

** Fantastična živopisna i realistična grafika za potpuno uživanje!
** Kozmetički salon – ulepšajte lice svoje modne devojke i učinite da izgleda besprekorno! Treba da joj umijete lice, stavite masku, uklonite bubuljice i namažete joj skupu kremu na lice – kada završite sa ulepšavanjem lica, vreme je za šminku i frizuru!
** Frizerski salon – u našem virtuelnom frizerskom salonu, treba da izaberete boju kose, dužinu kose i napravite savršenu frizuru vašoj modnoj devojci! Zatim, na red dolazi šminka - našminkajte vašeg modela korak po korak u našoj ekskluzivnoj šminkernici za modne dive!
✾ Modni garderober - izaberite nabolje modne komade i kreirajte odevnu kombinaciju po poslednjoj modi! Kreirajte najlepši stajling za vašu modnu reviju!
✾ Modni dodaci – ne smete zaboraviti modne dodatke koji će učiniti da se vaša modna devojka izdvoji od svih protivnica na modnom takmičenju! Birajte među najlepšim šnalama za kosu, tašnama, naočarama, kul kapama i šeširima i mnogim drugim dodacima i izaberite one prave da kompletirate svoj stajling iz snova!
✾ Slikajte vašu modnu divu! Izaberite pozadinu za slikanje, napravite profesionalne fotografije i takmičite se sa drugim modnim stilistima pred stručnim žirijem!

* Moderna Devojka: Salon lepote * pružiće vam osećaj da ste u pravom pravcatom salonu lepote! Ova igra modnog preobražaja od glave do pete idealna je za devojčice i devojke svih uzrasta!
Ne oklevajte – zavirite u svet mode i lepote i silno se zabavite u vašem salonu lepote za moderne devojke!

Zadnje izmene:

Preuzmite program Moderna Devojka: Salon lepote sa Marketa

Cena: Besplatno

Veličina: 44M

Glasova: 18705

Verzija: 2.2

Sajt: http://www.webelinx.com