Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Subotica.com
Android aplikacija (program)

Autor: ErdSoft

Paket: com.erdsoft.subotica

Kategorija: Vesti i časopisi

Ocena: 4.19

Preuzimanja: 10000

Grupa: Subotica

Preuzmite program Subotica.com sa Google Play-a

Opis programa:

Budite uvek u toku sa najvažnijim dešavanjima u Subotici i neposrednoj okolini. Mi smo ubedljivo najposećeniji subotički sajt, medij kojem se veruje bez ustručavanja. Za vas istražujemo i izveštavamo o svim važnijim dešavanjima u gradu, kako kroz slova, tako i putem fotografija i video zapisa. Za vas blagovremeno najavljujemo i činimo sve da ne propustite nijedan bitan događaj.

Nova aplikacija koncipirana po najvišim standardima, optimizovana je da na funcionalan i praktičan način donose najnovije informacije direktno na ekran Vašeg mobilnog uređaja.

Ne propustite priliku da budete u stalnoj vezi sa nama i da prvi dođete do pravih informacija. Naš moto je BRZO, PRECIZNO, OBJEKTIVNO i TAČNO, a moderna apliakcija nam omogućava da te informacije još brže podelimo sa vama.

Dobrodošli na verziju 2.0 zvanične aplikacije portala SUBOTICA.com za mobilne uređaje na android platformi.

Native aplikacija pruža brojne mogućnosti, nudi brz i jednostavn pristup brojnim informacijama koje se mogu pratiti preko web sajta poratala, na uprošćen način, prilagođen ekranima i uređajima.

Pored brze pretrage sadržaja od interesovanja aplikacija nudi i tzv. PUSH obaveštenja, odnosno primanje informacija o najvažnijim dešavanjima istog momenta kada budu objavljeni na sajtu. Iako je u aplikaciju uloženo dosta vremenena, ljubavi i pažljivog planiranja, u narednim revizijama potrudićemo se da je učinimo još boljom, praktičnijom i upotrebljivijom, a u tome će nam mnogo pomoći vaši komentari, utisci i sugestije.

Ukoliko želite možete već sada da ocenite aplikaciju, date neki komentar, ali vas ujedno pozivamo da nam pišete na mejl webmaster@subotica.com i kažete nam konkretno šta biste želeli da implementiramo u nekim budućim izdanjima. Mi svakako imamo neki svoj plan razvoja, ali uvek nam je drago čuti i vas.

Verzija 2.0 donosi brojna poboljšanja u svakom smislu, koja se ogledaju pre svega kroz način pregleda vesti, pištaljki, dešavanja, poslova, vozila, kao i fotografija koje su jedan od gledanijih sadržaja portala.

Web portal SUBOTICA.com postoji od 2005. godine i u sadrži na desetine hiljada informacija usko vezanih za Grad Suboticu, preko 700.000 fotografija, uz svakodnevnu produkciju probranog sadržaja.

Stanje u medijima je takvo da jedan broj istih teži ka iznošenju što većeg broja informacija, bez obzira na njihovo poreklo, autentičnost, relevantnost, samo da se pratioci održe "budnim" i da se dobije klik više. Sa druge strane, mi smo se sve ove godine trudili da zadržimo poverenje naših posetilaca sa pravim i relevantnim informacijama lokalnog karaktera i kao produkt takvog angažmana i pristupa praktično od svog prvog dana, preko 10 godina svakako, suvereno držimo poziciju broj 1 među internet portalima koji se bave Suboticom.

Zahvaljujemo se na ukazanom poverenju i u zdravlju da koristite ovu novu aplikaciju!

Zadnje izmene:

Osvežavanje aplikacije na osnovu trenutna očekivanja Android aplikacija.

Preuzmite program Subotica.com sa Marketa

Cena: Besplatno

Veličina: 5,0M

Glasova: 321

Verzija: 2.0.4

Sajt: https://www.subotica.com/