Varduna ErpNajčitanije na sajtu

Srpske aplikacije

Telefoni i tableti

Vesti iz sveta Androida

Najpopularnije aplikacije

Ostavite komentar

Za ostavljanje komentara unesite ime i email ili se ulogujte sa postojećim nalogom!

Možete se ulogovati sa vašim Gmail ili Yahoo nalogom.

(Naš sajt ni u jednom trenutku nema pristup vašoj lozinci.)


Android
Srbija

na
Google+

Izrada Android aplikacija u skladu sa vašim potrebama.

Zadnje vesti

Samsung bi mogao da odbaci Snapdragon 810 čipset iz poslovnih razloga

Jedna od većih polemika koje kruže oko predstojećeg, željno očekivanog Samsung flagship uređaja, Galaxy S6 telefona, je da li će koristiti Qualcomm Snapdragon 810 čip ili će se u potpunosti držati sopstvenog Exynos čipa

Nastavi čitanje vesti

Sony Xperia Z4 verovatno ne dolazi na MWC 2015, biće predstavljen na leto

Prema navodima Xperia Bloga, koji je uglavnom pouzdan izvor informacija, Sony će predstavljanje svog Xperia Z4 flagshipa odložiti za leto

Nastavi čitanje vesti

Google nije očekivao da će se Nexus 6 prodavati ovako dobro

Razlog zašto je smartfon konstantno bio nedostupan i van zaliha, jeste što Google nije očekivao da će Nexus 6 biti toliko popularan.

Nastavi čitanje vesti

Veliki sigurnosni problem u Microsoft Outlook aplikaciji

Microsoft je juče predstavio “Outlook za iOS i Android” aplikaciju koja je zapravo rebrendirana već postojeća Acompli aplikacija koju je Microsoft kupio početkom decembra 2014. Međutim, prema developeru IBM-a René Winkelmeyeru, aplikacija predstavlja ozbiljan sigurnosni problem za kompanije kojima je namenjena i trebalo bi da je izbegavaju svi enterprajs korisnici.Microsoft je juče predstavio “ Outlook za iOS i Android ” aplikaciju koja je zapravo rebrendirana već postojeća Acompli aplikacija koju je Microsoft kupio početkom decembra 2014. Međutim, prema developeru IBM-a René Winkelmeyer u, aplikacija predstavlja ozbiljan sigurnosni problem za kompanije kojima je namenjena i trebalo bi da je izbegavaju svi enterprajs korisnici.

Nastavi čitanje vesti

Da li je ovo Samsung Galaxy S6

Iako već neko vreme na internetu kruže glasine o novom Samsung Galaxy S6 telefonu, još uvek nije poznat njegov izgled. Da li je ovo možda prva fotografija?Iako već neko vreme na internetu kruže glasine o novom Samsung Galaxy S6 telefonu, još uvek nije poznat njegov izgled. Da li je ovo možda prva fotografija?

Nastavi čitanje vesti