Varduna ErpNajčitanije na sajtu

Srpske aplikacije

Telefoni i tableti

Vesti iz sveta Androida

Najpopularnije aplikacije

Ostavite komentar

Za ostavljanje komentara unesite ime i email ili se ulogujte sa postojećim nalogom!

Možete se ulogovati sa vašim Gmail ili Yahoo nalogom.

(Naš sajt ni u jednom trenutku nema pristup vašoj lozinci.)


Android
Srbija

na
Google+

Izrada Android aplikacija u skladu sa vašim potrebama.

Zadnje vesti

Nexus 9 bi mogao biti idealan tablet za igrače

Google je prethodne nedelje, konačno lansirao Nexus 9 tablet koji proizvodi HTC. U pitanju je 8.9-inčni model, koga pokreće 64-bitni Nvidia Tegra K1 procesor.Google je prethodne nedelje, konačno lansirao Nexus 9 tablet koji proizvodi HTC. U pitanju je 8.9-inčni model, koga pokreće 64-bitni Nvidia Tegra K1 procesor.

Nastavi čitanje vesti

Google je spremio "drugačije uskršnje jaje" za Lollipop

Svi mi volimo i uživamo u Android „uskršnjim jajima“ – malim poslasticama koje Google ostavlja unutar svakog izdanja svog mobilnog operativnog sistema do kojih uglavnom dolazimo tako što nekoliko puta pritisnemo broj Android verzije (About Phone).Svi mi volimo i uživamo u Android „uskršnjim jajima“ – malim poslasticama koje Google ostavlja unutar svakog izdanja svog mobilnog operativnog sistema do kojih uglavnom dolazimo tako što nekoliko puta pritisnemo broj Android verzije (About Phone).

Nastavi čitanje vesti

Da li će vaš uređaj dobiti Android Lollipop

Dolazak nove verzije Android operativnog sistema pokrenuo je i pitanje - da li će moj uređaj dobiti novi apdejt?Dolazak nove verzije Android operativnog sistema pokrenuo je i pitanje - da li će moj uređaj dobiti novi apdejt?

Nastavi čitanje vesti

Android i Chrome OS korak bliže da postanu jedinstveni OS

I dok Android aplikacije već rade na Chrome OS operativnom sistemu, samo je pitanje dana kada će ova dva operativna sistema postati jedan entitet

Nastavi čitanje vesti

Motorola Droid Turbo iz svih uglova

Nove fotografije Motorola Droid Turbo telefona pojavile su se na internetu, a ovaj Android uređaj visoke klase, koji će u početku biti ekskluziva američkog operatera Verizon Wireless, će biti zvanično predstavljen 28. oktobra.Nove fotografije Motorola Droid Turbo telefona pojavile su se na internetu, a ovaj Android uređaj visoke klase, koji će u početku biti ekskluziva američkog operatera Verizon Wireless, će biti zvanično predstavljen 28. oktobra.

Nastavi čitanje vesti