Android aplikacija Šef Kuhinje na Android Srbija * * * * Android aplikacija GpsG Beograd na Android Srbija * * * * Android aplikacija Svet Informacija na Android Srbija * * * * Android aplikacija Android Srbija (android.co.rs) na Android Srbija * * * *Najčitanije na sajtu

Srpske aplikacije

Telefoni i tableti

Vesti iz sveta Androida

Najpopularnije aplikacije

Ostavite komentar

Za ostavljanje komentara unesite ime i email ili se ulogujte sa postojećim nalogom!

Možete se ulogovati sa vašim Gmail ili Yahoo nalogom.

(Naš sajt ni u jednom trenutku nema pristup vašoj lozinci.)


Android
Srbija

na
Google+

Android aplikacija - Naša Patrola

Izrada Android aplikacija u skladu sa vašim potrebama.

Vaš vodič kroz svet mobilnih telefona

Varduna Erp

Zadnje vesti

Evropski HTC One M8 telefoni počeli da dobijaju Android 4.4.3 KitKat

Kao što je nedavno najavljeno, vlasnici HTC One M8 smartfona u Evropi počeli su da dobijaju Android 4.4 Kitkat ažuriranje platforme. Nova verzija softvera objavljena je u SAD prošle nedelje, a sada je dostupna vlasnicima otključanih uređaja na starom kontinentu. Kako u tvitu izveštava LlabTooFeR, novo ažuriranje se isporučuje kao verzija softvera 2.

Nastavi čitanje vesti

Sledeći Google telefon će biti ogroman

Google možda radi na velikom 5,9″ telefonu, koji očekujemo novembra, kako javlja Android Police. Flagship modeli smart telefona iz godine u godinu dolaze sa većom dijagonalom ekrana. Google, u saradnji sa kompanijom Motorola radi na phablet-u, koji bi trebao da ima i senzor za očitavanje otiska prsta. Još nije poznatko koji će naziv imati ovaj [.Google možda radi na velikom 5,9″ telefonu, koji očekujemo novembra, kako javlja Android Police . Flagship modeli smart telefona iz godine u godinu dolaze sa većom dijagonalom ekrana. Google, u saradnji sa kompanijom Motorola radi na phablet-u, koji bi trebao da ima i senzor za očitavanje otiska prsta. Još nije poznatko koji će naziv imati ovaj model, a Google i Motorola ga interno zovu “Shamu”.

Nastavi čitanje vesti

Olympusov patent pokazuje da stiže nova konkurencija Google Glassu

O Google Glassu smo već mnogo toga čuli, pre izvesnog vremena ga i isprobali , ali druge kompanije ne gube vreme i spremaju svoje rivale. Najnoviji je Olympusov model koji se pojavio u dokumentaciji za patente.. Ove pametne naočare mogu da detektuju pokrete oka kako bi pokrenule kontrole. Olympusov projekat se razlikuje od Google-ovog na dva načina.

Nastavi čitanje vesti

FB od svih traži da pređu na Messenger

Facebook se sprema da onemogući korisnicima iPhonea i Androida da šalju poruke putem FB aplikacije, sudeći po izveštaju sajta TechCrunch.Facebook se sprema da onemogući korisnicima iPhonea i Androida da šalju poruke putem FB aplikacije, sudeći po izveštaju sajta TechCrunch.

Nastavi čitanje vesti

Samsung odložio početak prodaje svog Tizen telefona

Južnokorejski elektronski gigant Samsung odložio je početak prodaje svog prvog smartfona pod operativnim sistemom Tizen koji treba da omogući toj kompaniji odvajanje od Googleovog sistema Android, objavljeno je na veb sajtu lesechos.fr.Južnokorejski elektronski gigant Samsung odložio je početak prodaje svog prvog smartfona pod operativnim sistemom Tizen koji treba da omogući toj kompaniji odvajanje od Googleovog sistema Android, objavljeno je na veb sajtu lesechos.fr.

Nastavi čitanje vesti