Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Android Srbija - Android u vestima - srbodroid.com

Android vest Novi kviz koji igraš uživo sa svog telefona i osvajaš novčane nagrade!
Ako ste ljubitelji dobre zabave, takmičenja i kvizova, onda bi trebalo da probate aplikaciju Lift Kviz – prvi regionalni kviz u kojem odgovarate na pitanja iz raličitih oblasti uživo preko mobilne aplikacije i osvajate novčane nagrade. Učešće u kvizu je besplatno, a da biste igrali neophodno je da preuzmete aplikaciju sa Google Play ili App.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:26/05/2020 07:43 AM Izvor:srbodroid.com

Android vest Instagram dobio tamnu temu na Android 10 verziji
Najnoviji Google-ov operativni sistem Android 10 koji je aktuelan od 3. septembra 2019. godine (koji je izbačen nakon Android Pie) je doneo podršku za promenu svetlih i tamnih tema na sistemskim aplikacijama i na aplikacijama koje podržavaju ovu opciju. Sada je i Instagram prešao na mračnu stranu. Počevši od danas, možete koristiti tamnu temu na.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:09/10/2019 10:01 AM Izvor:srbodroid.com

Android vest Google predstavio lakšu kontrolu muzike u različitim prostorijama u kući
Google je najavio novu simpatičnu opciju koju će imati Google asistent i njihovi smart home uređaji. Nova opcija omogućava da lakše “nosite” muziku i video sa sobom u različite sobe u kući. “Stream transfer” kako ga je Google nazvao omogućava Asistentu da prebacuje muziku sa jednog na drugi zvučnik ili na veću grupu zvučnika, na.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:09/10/2019 07:29 AM Izvor:srbodroid.com

Android vest Mesec kada agilnost nudi rešenje za svaki izazov – AGILE MONTH Autumn 2019
Već osmu godinu zaredom Agile Serbia organizuje sertifikacione kurseve za Scrum Master i Scrum Product Owner uloge. Ove sezone u ponudi je i 3-dnevni Scrum Master kurs, koji polaznicima pruža više prakse i više sati za diskusiju i retrospektivu. Do sada je sertifikovano preko 1000 Scrum Master-a i Product Owner-a.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:09/10/2019 06:58 AM Izvor:srbodroid.com

Android vest Agile Serbia Konferencija – svetski Agile i IT eksperti 12. juna u Beogradu
Madlenianum će 12. juna biti mesto okupljanja brojnih domaćih i stranih Agile i IT stručnjaka. Četvrta po redu Agile Serbia Konferencija će ove godine posetiocima predstaviti temu „Agile, In&Beyond IT“. Agile je kao pristup već izašao iz granica sveta softvera, tako da ga i druge profesije prepoznaju kao savršeno rešenje za njihovo unapređenje rada organizacija.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:20/05/2019 02:57 PM Izvor:srbodroid.com

Android vest Prijavi se za Open IT i otvori vrata svom uspehu
Open IT je konferencija koja se ove godine realizuje trinaestu godinu za redom 18. i 19. maja na Fakultetu organizacionih nauka. Ideja konferencije je da se na jednom mestu okupe vodeće kompanije iz informacionih tehnologija i srodnih oblasti i studenti, budući lideri u ovoj oblasti. Open IT za cilj ima da poveže tehnologiju i njenu.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:07/05/2019 09:47 AM Izvor:srbodroid.com

Android vest Agile spektakl godine – 4. Agile Serbia Konferencija
Četvrta Agile Serbia Konferencija će se održati 12. juna 2019. godine u Madlenianumu, u Beogradu. Agilnost se do sada najviše vezivala za IT sferu i kompanije za razvoj softvera. Međutim, moto “Agile, In&Beyond IT”, kao i sadržaj ovogodišnje konferencije, govore da ne postoje granice u primeni agilnosti i da ona može da bude podjednako dobro.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:16/04/2019 02:19 PM Izvor:srbodroid.com

Android vest Srbodroid Google + grupa se preselila na Telegram i Reddit
“S obzirom na to da je 2. aprila G+ društvena mreža prestala da postoji, jedna od najposećenijih Android grupa u Srbiji (Srbodroid “Android Srbija”) sa velikim brojem članova, morala je da pronađe novu lokaciju. Zapravo, preselili smo se na dve lokacije, Telegram App i Reddit. Koristim priliku da pozovem sve korisnike i ljubitelje Android-a da.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:08/04/2019 08:54 AM Izvor:srbodroid.com

Android vest Novine u JS ekosistemu, agilne metodologije i razvoj karijere na trećoj ENTER konferenciji u aprilu
Treća po redu ENTER konferencija biće održana 17. i 18. aprila u Jugoslovenskoj kinoteci u Beogradu. Donosi aktuelnosti iz web developmenta, projektnog menadžmenta i karijernog razvoja u IT-ju, sa posebnim osvrtom na profesionalne rezultate i doprinosu žena u ovim oblastima. Ovo je ujedno i prva tehnološka konferencija kod nas koja u svom program ima više.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:08/04/2019 08:40 AM Izvor:srbodroid.com

Android vest Spotify u Srbiju stiže 2019.
(update): Nalog je lažan, vest je lažna, ne nasedajte. Saša Petrović nam je na Google+ Android Srbija Community-u preneo njegovu komunikaciju sa zvaničnim Instagram nalogom Spotify kompanije za srpsko tržište: “Ovo je oficijalna stranica Spotify korporacije koja je izabrala Srbiju kao novu lokaciju sa bogatom muzičkom istorijom i velikim interesovanjem za našu aplikaciju.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:24/12/2018 09:35 PM Izvor:srbodroid.com