Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Android Srbija - Android u vestima - Blic

Android vest Softverskim ažuriranjem Galaxy S10 serija dobija moćne funkcije Galaxy Note10
Galaxy Note10 i Note10+ karakterišu moćni alati dizajnirani da omoguće korisnicima da oslobode svoju kreativnost i budu produktivniji. Pomoću softverskog ažuriranja koje je na evropskom tržištu započelo 23. septembra, Samsung Electronics pruža mnoge inovacije naredne generacije – uključujući AR Doodle, integrisani video editor i Link to Windows funkciju – na Galaxy S10e, S10, S10+ i S105G.Galaxy Note10 i Note10+ karakterišu moćni alati dizajnirani da omoguće korisnicima da oslobode svoju kreativnost i budu produktivniji. Pomoću softverskog ažuriranja koje je na evropskom tržištu započelo 23. septembra, Samsung Electronics pruža mnoge inovacije naredne generacije – uključujući AR Doodle, integrisani video editor i Link to Windows funkciju – na Galaxy S10e, S10, S10+ i S105G.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:15/10/2019 08:53 AM Izvor:Blic

Android vest Mate 30 Pro bi uskoro mogao da dobije Google Play
Jedan od najboljih telefona na tržištu Huawei Mate 30 Pro bi uskoro mogao da se rešim svog najvećeg problema. Naime, kako piše Njujork tajms Huawei bi trebalo da dobije dozvolu za korišćenje Google Play servisa.Jedan od najboljih telefona na tržištu Huawei Mate 30 Pro bi uskoro mogao da se rešim svog najvećeg problema. Naime, kako piše Njujork tajms Huawei bi trebalo da dobije dozvolu za korišćenje Google Play servisa.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:14/10/2019 12:00 PM Izvor:Blic

Android vest Akciona kamera na telefonu i to ispod 300 evra - Motorola One Action na testu "Blica"
Motorola One Action je povoljan Android telefon sa sjajnom karakteristikom - super stabilzacijom čak i kod širokugaonog snimanja. Nešto ovako slično ima ima premijum model Galaxy S10, ali po znatno većoj ceni, a čak i da vam snimanje video zapisa nije posebno bitno ovaj telefon je sasvim solidan.Motorola One Action je povoljan Android telefon sa sjajnom karakteristikom - super stabilzacijom čak i kod širokugaonog snimanja. Nešto ovako slično ima ima premijum model Galaxy S10, ali po znatno većoj ceni, a čak i da vam snimanje video zapisa nije posebno bitno ovaj telefon je sasvim solidan.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:01/10/2019 12:50 PM Izvor:Blic

Android vest Odlična vest za kreatore video igara - Google Play Merchant KONAČNO STIŽE u Srbiju
Iz više izvora bliskih Google-u blog Startit je dobio nezvaničnu informaciju da je Srbija sada podržana zemlja za program Google Merchant Accounta. Ova promena još uvek nije ažurirana na Google-ovoj zvaničnoj stranici.Iz više izvora bliskih Google-u blog Startit je dobio nezvaničnu informaciju da je Srbija sada podržana zemlja za program Google Merchant Accounta. Ova promena još uvek nije ažurirana na Google-ovoj zvaničnoj stranici.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:01/10/2019 11:00 AM Izvor:Blic

Android vest "Blic" na premijeri Huawei Mate telefona - najjača kamera do sada, novi ekan, odličan dizajn...
Nova Huawei Mate 30 linija je tu! Jedna od najisčekivanijih prezentacija godine odigrala se u Minhenu a ekipa "Blica" je među prvima imala prilike da vidi najjače modele sa potpisom kompanije Huawei - Mate 30 i Mate 30 Pro.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:19/09/2019 02:52 PM Izvor:Blic

Android vest Na Novom Beogradu svečano otvorena Savremena osnovna škola
Najsavremenija osnovna škola u regionu primila je prve generacije učenika od I do V razreda. Puno lepih iznenađenja, kulturnih i zabavnih sadržaja oduševili su roditelje i učenike.Najsavremenija osnovna škola u regionu primila je prve generacije učenika od I do V razreda. Puno lepih iznenađenja, kulturnih i zabavnih sadržaja oduševili su roditelje i učenike.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:07/09/2019 11:12 AM Izvor:Blic

Android vest Galaxy Note nikada nije bio zabavniji - Note 10 i Note 10+ na testu "Blica"
Mnogi su zamerali Samsungu kako su izgubili onaj "wow" faktor kada su telefoni u pitanju. Sada su ga očigledno vratili jer su svi oduševljeni novim Note10 i Note 10 + telefonima koji zaista jesu ceo paket - odlična kamera, besprekoran displej, jaka baterija i sasvim dovoljno novotarija koje su tu da opravdaju i cenu i ime.Mnogi su zamerali Samsungu kako su izgubili onaj "wow" faktor kada su telefoni u pitanju. Sada su ga očigledno vratili jer su svi oduševljeni novim Note10 i Note 10 + telefonima koji zaista jesu ceo paket - odlična kamera, besprekoran displej, jaka baterija i sasvim dovoljno novotarija koje su tu da opravdaju i cenu i ime.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:28/08/2019 11:10 AM Izvor:Blic

Android vest Novi Mate ipak dolazi sa četiri kamere
Promo slike nvog Huawei Mate 30 Pro telefona pojavile su se na netu pokazujući da se kineski proizvođač odlučio za četvorostruku kameru kod modela koji bi trebalo dabude zvanično predstavljen tokom narednog meseca.Promo slike nvog Huawei Mate 30 Pro telefona pojavile su se na netu pokazujući da se kineski proizvođač odlučio za četvorostruku kameru kod modela koji bi trebalo dabude zvanično predstavljen tokom narednog meseca.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:27/08/2019 01:52 PM Izvor:Blic

Android vest "Blic" kolumna, Milan Vujović - Samsung Galaxy Note10 – premijum uređaj koji je mnogo više od telefona
Prošli četvrtak, za kompaniju Samsung Electronics Adriatic, ali i za mene lično bio je jedan poseban dan. Tog dana sam imao zadovoljstvo da domaćoj javnosti predstavim jubilarni Samsung Galaxy Note10 i Note10+, za koje slobodno mogu da kažem da po svojim karakteristikama predstavljaju inovacioni i tehnološki skok napred u premijum kategoriji pametnih telefona.Prošli četvrtak, za kompaniju Samsung Electronics Adriatic, ali i za mene lično bio je jedan poseban dan. Tog dana sam imao zadovoljstvo da domaćoj javnosti predstavim jubilarni Samsung Galaxy Note10 i Note10+, za koje slobodno mogu da kažem da po svojim karakteristikama predstavljaju inovacioni i tehnološki skok napred u premijum kategoriji pametnih telefona.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:26/08/2019 04:22 PM Izvor:Blic

Android vest Gugl odustao od "slatkiša", novi operativni sistem se sada zove Android 10
Nakon deceniju duge tradicije da nove verzije svog operativnog sistema naziva po slatkišima, Gugl je odličio da će novi Android od sada uz ime vezivati broj. Tako, sledeća verzija koja stiže biće jednostavno Android 10.Nakon deceniju duge tradicije da nove verzije svog operativnog sistema naziva po slatkišima, Gugl je odličio da će novi Android od sada uz ime vezivati broj. Tako, sledeća verzija koja stiže biće jednostavno Android 10.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:23/08/2019 09:45 AM Izvor:Blic