Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Android Srbija - Android u vestima - Blic

Android vest Sve poznato mesec dana pre premijere - evo kako će izgledati novi Samsung telefon
Samsung 11. februara predstavlja nove uređaje, ali su brojne objave na internetu donele maltene sve detalje o novim telefonima iz Galaxy S serije - Galaxy S20, Galaxy S20 + i Galaxy S20 Ultra.Samsung 11. februara predstavlja nove uređaje, ali su brojne objave na internetu donele maltene sve detalje o novim telefonima iz Galaxy S serije - Galaxy S20, Galaxy S20 + i Galaxy S20 Ultra.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:15/01/2020 01:22 PM Izvor:Blic

Android vest Huawei Mate 30 Pro dostupan u Srbiji. Evo koliko će koštati
Trenutno najjači Huawei telefon Mate 30 Pro od danas je i zvanično dostupan za pre-order kod nas. Ovaj model dolazi sa Android operativnim sistemom i Huawei Mobile Services, softverskom nadogradnjom samostalno razvijenom u kompaniji Huawei a cena je 124,999 dinara.Trenutno najjači Huawei telefon Mate 30 Pro od danas je i zvanično dostupan za pre-order kod nas. Ovaj model dolazi sa Android operativnim sistemom i Huawei Mobile Services, softverskom nadogradnjom samostalno razvijenom u kompaniji Huawei a cena je 124,999 dinara.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:13/01/2020 03:08 PM Izvor:Blic

Android vest Ništa od Galaxy S11. U februaru stiže nešto potpuno novo
Nagađanja oko toga kako će izgledati novi Samsungov telefon traju već nekoliko meseci, a jedno se ispostavilo potpuno netačnim! Dok su svi najavljivali novi Galaxy S11, Samsung ipak predstavlja model pod imenom Galaxy S 20.Nagađanja oko toga kako će izgledati novi Samsungov telefon traju već nekoliko meseci, a jedno se ispostavilo potpuno netačnim! Dok su svi najavljivali novi Galaxy S11, Samsung ipak predstavlja model pod imenom Galaxy S 20.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:05/01/2020 12:00 PM Izvor:Blic

Android vest Galaxy Note prvi put u Lite verziji. Dopašće vam se cena ali i nove kamere
Nakon brojnih najava, Samsung je i zvaničn predstavio dva nova modela - Galaxy S10 Lite i Galaxy Note10 Lite. Oba imaju 6.7 inča FullHD+ Infinity-O displej i ogromnu bateriju od 4,500mAh sa 25W brzim punjenjem. Ovo je prvi put da je Samsung svoje premijum modele predstavio u Lite varijanti, a pre svega odliči Galaxy Note.Nakon brojnih najava, Samsung je i zvaničn predstavio dva nova modela - Galaxy S10 Lite i Galaxy Note10 Lite. Oba imaju 6.7 inča FullHD+ Infinity-O displej i ogromnu bateriju od 4,500mAh sa 25W brzim punjenjem. Ovo je prvi put da je Samsung svoje premijum modele predstavio u Lite varijanti, a pre svega odliči Galaxy Note.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:04/01/2020 01:24 PM Izvor:Blic

Android vest Direktor odeljenja za advertajzing i korporativnu komunikaciju "Samsung Electronics" - Region u kome poslujemo na nivou Evrope postigao izuzetan uspeh
Misija naše kompanije, od samog njenog nastanka, bila je da ponudimo vrhunska tehnološka rešenja u svakom segmentu poslovanja. Tokom 2019. godine na svetskom, ali i domaćem tržištu predstavili smo veliki broj inovativnih proizvoda poput desete generacije pametnih telefona Galaxy S10 i Note10. Korisnici iz zemlje...Misija naše kompanije, od samog njenog nastanka, bila je da ponudimo vrhunska tehnološka rešenja u svakom segmentu poslovanja. Tokom 2019. godine na svetskom, ali i domaćem tržištu predstavili smo veliki broj inovativnih proizvoda poput desete generacije pametnih telefona Galaxy S10 i Note10. Korisnici iz zemlje...

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:27/12/2019 11:49 AM Izvor:Blic

Android vest Gugl obavestio Turke da neće moći da radi s njima na novim ANDROIDIMA
Gugl je obavestio turske poslovne partnere da neće moći da radi s njima na novim android telefonima koji će biti plasirani u toj zemlji, pošto je turska Komisija za konkurenciju presudila da izmene koje je američki tehnološki div izvršio u svojim ugovorima nisu prihvatljive.Gugl je obavestio turske poslovne partnere da neće moći da radi s njima na novim android telefonima koji će biti plasirani u toj zemlji, pošto je turska Komisija za konkurenciju presudila da izmene koje je američki tehnološki div izvršio u svojim ugovorima nisu prihvatljive.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:16/12/2019 02:56 PM Izvor:Blic

Android vest Predstavljen i treći model Huawei Mate 30 Pro
Huawei Mate 30 Pro 5G koji je predstavljen u septembru od sada će biti ponuđen i u još jednoj varijanti. Naime, Huawei je svoj flegšip telefon predstavio sa dve opcije memorija, od 8GB/256GB i 8GB/512GB a sada je tu i telefon sa 8GB RAM i 128GB memorije. Telefon će za sada biti dostupan samo u Aziji.Huawei Mate 30 Pro 5G koji je predstavljen u septembru od sada će biti ponuđen i u još jednoj varijanti. Naime, Huawei je svoj flegšip telefon predstavio sa dve opcije memorija, od 8GB/256GB i 8GB/512GB a sada je tu i telefon sa 8GB RAM i 128GB memorije. Telefon će za sada biti dostupan samo u Aziji.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:11/12/2019 01:30 PM Izvor:Blic

Android vest Da li su ovo slušalice koje su Android korisnici čekali
Klasične slušalice, bilo bubice ili one koje idu preko glave polako ali sigurno ustupaju mesto bežičnim opcijama. Poslednjih meseci pojavili su se brojni modeli a jedan o kom se dosta pričalo jessu Huawei FreeBuds 3.Klasične slušalice, bilo bubice ili one koje idu preko glave polako ali sigurno ustupaju mesto bežičnim opcijama. Poslednjih meseci pojavili su se brojni modeli a jedan o kom se dosta pričalo jessu Huawei FreeBuds 3.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:09/12/2019 05:42 PM Izvor:Blic

Android vest Novi Galaxy S11 će imati šest kamera. Evo prvih slika!
Samsung bi u februaru trebalo da predstavi najnoviji telefon iz Galaxy S serije koji će, ako se poslednje informacije ispostave tačnim, imati prednju kameru smeštenu na sredini displeja na mestu male rupe umesto useka, kao i glavnu kameru sačinjenu od pet sočiva.Samsung bi u februaru trebalo da predstavi najnoviji telefon iz Galaxy S serije koji će, ako se poslednje informacije ispostave tačnim, imati prednju kameru smeštenu na sredini displeja na mestu male rupe umesto useka, kao i glavnu kameru sačinjenu od pet sočiva.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:24/11/2019 12:25 PM Izvor:Blic

Android vest May the force be with you! Specijalno izdanje Note10+ u čast Ratova zvezda
U susret nastavku legendarnog filmskog ostvarenja Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera, čija je premijera zakazana za decembar, Samsung je predstavio specijalnu ediciju modela Galaxy Note10+.U susret nastavku legendarnog filmskog ostvarenja Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera, čija je premijera zakazana za decembar, Samsung je predstavio specijalnu ediciju modela Galaxy Note10+.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:20/11/2019 12:10 PM Izvor:Blic