Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Android Srbija - Android u vestima - Blic

Android vest "Blic" test - Zašto je kamera na Galaxy S20 Ultra ultra revolucionarna
Kad kažete vrhunska kamera na telefonu, mislite na Galaxy S20 Ultra! Ovo nije preterivanje jer najjači uređaj iz nove Samsungove S serije ima glavnu kameru sa čak 108 megapiksela ali i inovativni i velki zum do čak 100 puta.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:30/03/2020 10:43 AM Izvor:Blic

Android vest Apdejt na starije Samsung modele donosi novitete Galaxy S20 serije
Kroz softversko ažuriranje koje započinje ovog meseca većina opcija dostupne na Galaxy S20 flegšip seriji donosi i na uređaje Galaxy S10 i Note10.Kroz softversko ažuriranje koje započinje ovog meseca većina opcija dostupne na Galaxy S20 flegšip seriji donosi i na uređaje Galaxy S10 i Note10.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:26/03/2020 09:46 PM Izvor:Blic

Android vest Šta sve dosnosi apdejt Androida na Honor telefonima
Linija mobilnih telefona kompanije Honor dobila je ažuriranje operativnog sistema koji donosi novi interfejs i brojna poboljšanja funkcija. Ažurirani Magic UI 3.0 stiže na modele Honor 20, Honor 20 Pro, Honor View 20 i Honor 9X.Linija mobilnih telefona kompanije Honor dobila je ažuriranje operativnog sistema koji donosi novi interfejs i brojna poboljšanja funkcija. Ažurirani Magic UI 3.0 stiže na modele Honor 20, Honor 20 Pro, Honor View 20 i Honor 9X.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:13/03/2020 02:03 PM Izvor:Blic

Android vest Moto G8 sa masivnom baterijom i trostrukom kamerom
Motorola je prvi put predstavila Moto G8 seriju još prošle godine sa modelima G8 Play i G8 Plus. Usledili su nešto povoljniji modeli Moto G Stylus i Moto G Power, a sada je tu i Moto G8 koji donosi značajniji apdejt u odnosu na celu prethodnu generaciju.Motorola je prvi put predstavila Moto G8 seriju još prošle godine sa modelima G8 Play i G8 Plus. Usledili su nešto povoljniji modeli Moto G Stylus i Moto G Power, a sada je tu i Moto G8 koji donosi značajniji apdejt u odnosu na celu prethodnu generaciju.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:12/03/2020 05:05 PM Izvor:Blic

Android vest S20 serija od sutra zvanično i u Srbiji
Nedavno predstavljena tri telefona iz Galaxy S20 serije od sutra su u prodaji koda nas.Nedavno predstavljena tri telefona iz Galaxy S20 serije od sutra su u prodaji koda nas.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:12/03/2020 04:19 PM Izvor:Blic

Android vest Milan Vujović, Blic kolumna - Dva flegšip telefona koji pomeraju granice - Galaxy S20 i Galaxy Z Flip
Pored mnogobrojnih tehnoloških sajmova na kojima u prvom kvartalu u godini predstavljamo inovacije iz različitih segmenata, kompanija Samsung u ovom periodu redovno lansira i najnoviji flegšip model pametnog telefona iz čuvene Galaxy S serije. Ove godine situacija je bila dvostruko uzbudljiva. U San Francisku smo 11.Pored mnogobrojnih tehnoloških sajmova na kojima u prvom kvartalu u godini predstavljamo inovacije iz različitih segmenata, kompanija Samsung u ovom periodu redovno lansira i najnoviji flegšip model pametnog telefona iz čuvene Galaxy S serije. Ove godine situacija je bila dvostruko uzbudljiva. U San Francisku smo 11.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:28/02/2020 03:25 PM Izvor:Blic

Android vest Honor izbacio globalne verzije novih telefona, bez Googla ali sa novim procesorom
Honor je i za evropsko tržište predstavio dva nova modela telefona - Honor 9X Pro i View 30 Pro. Oba telefona dolaze bez Google servisa ali sa HMS (Huawei Mobile Services) dok jači od dva modela ima i odlični Kirin čipset, identičan onom koji je iskorišćen i za premijum model Huawei Mate 30 Pro.Honor je i za evropsko tržište predstavio dva nova modela telefona - Honor 9X Pro i View 30 Pro. Oba telefona dolaze bez Google servisa ali sa HMS (Huawei Mobile Services) dok jači od dva modela ima i odlični Kirin čipset, identičan onom koji je iskorišćen i za premijum model Huawei Mate 30 Pro.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:27/02/2020 02:55 PM Izvor:Blic

Android vest Predstavljena nova Sony Xperia sa 5G konekcijom
Sony i dalje ne odustaje od mobilnih telefona. Upravo predstavljeni novi model, naslednik prošlogodišnjeg telefona Xperia 1 sa odličnim novim kamerama i 5G konekcijom je tu da to i dokaže.Sony i dalje ne odustaje od mobilnih telefona. Upravo predstavljeni novi model, naslednik prošlogodišnjeg telefona Xperia 1 sa odličnim novim kamerama i 5G konekcijom je tu da to i dokaže.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:25/02/2020 10:42 AM Izvor:Blic

Android vest Novi Huawei savitljivi telefon sa jačim procesorom i 5G konekcijom
Prošle godine Huawei je na MWC u Barseloni predstavio svoj prvi savitljivi telefon, a ove godine njegov naslednik takođe je premijeru imao u Španiji. Huawei Mate Xs je unapređena verzija prošlogodišnjeg modela i donosi brži Kirin 990 5G čip kao i unapređeni sistem hlađenja.Prošle godine Huawei je na MWC u Barseloni predstavio svoj prvi savitljivi telefon, a ove godine njegov naslednik takođe je premijeru imao u Španiji. Huawei Mate Xs je unapređena verzija prošlogodišnjeg modela i donosi brži Kirin 990 5G čip kao i unapređeni sistem hlađenja.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:24/02/2020 04:45 PM Izvor:Blic

Android vest Kako radi 100x optički zum na Galaxy S20 Ultra
Jedna od glavnih karakteristika koja odvaja model Galaxy S20 Ultra od druga dva telefona predstavljenih u okviru Samsungove S20 serije je novi Space zoum koji omogućava kameri da kombinuje optički i digitalni zum do 100x. Kod S20 i S20 Plus taj zum je 30x.Jedna od glavnih karakteristika koja odvaja model Galaxy S20 Ultra od druga dva telefona predstavljenih u okviru Samsungove S20 serije je novi Space zoum koji omogućava kameri da kombinuje optički i digitalni zum do 100x. Kod S20 i S20 Plus taj zum je 30x.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:12/02/2020 03:32 PM Izvor:Blic