Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Android Srbija - Android u vestima - Blic

Android vest Mesec dana pre premijere Galaxy Note S20 Ultra je tu
Dobili smo priliku da vidimo kako će izgledati novi Galaxy Note20 Ultra telefon koji bi Samsung trebalo da predstavi u avgustu. Fotke je na društvene mreže postavio Jujtjuber Jimmy Is Promo i veruje se da su verodostojne.Dobili smo priliku da vidimo kako će izgledati novi Galaxy Note20 Ultra telefon koji bi Samsung trebalo da predstavi u avgustu. Fotke je na društvene mreže postavio Jujtjuber Jimmy Is Promo i veruje se da su verodostojne.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:07/07/2020 04:01 PM Izvor:Blic

Android vest Najjači Motorolin telefon na testu Blica - Ekran koji izgleda i radi savršeno i precizna kamera
Motorola telefone ne možete a da ne volite. U vrlo jakoj konkurenciji oni godinama „plivaju“ stabilno u svojoj niši koja se nalazi u srednjoj klasi dajući potrošačima pouzdane i povoljne telefone. Sada, odlučili su se na novi iskorak posle savitljivog modela Moto RAZR, i njihov Edge Plus definitivno zavređuje pažnju.Motorola telefone ne možete a da ne volite. U vrlo jakoj konkurenciji oni godinama „plivaju“ stabilno u svojoj niši koja se nalazi u srednjoj klasi dajući potrošačima pouzdane i povoljne telefone. Sada, odlučili su se na novi iskorak posle savitljivog modela Moto RAZR, i njihov Edge Plus definitivno zavređuje pažnju.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:04/07/2020 12:59 PM Izvor:Blic

Android vest Pet razloga zbog kojih će vam Huawei MatePad Pro tablet biti najbolji prijatelj
Biti u pokretu i raditi sa bilo koje lokacije dobilo je potpuno novo značenje poslednjih meseci. Kancelarije smo zamenili kućnim ambijentom, a sada se kafići i bašte polako pretvaraju u baze za obavljanje poslova, naravno, ako imate sa sobom adekvatnu tehnologiju.Biti u pokretu i raditi sa bilo koje lokacije dobilo je potpuno novo značenje poslednjih meseci. Kancelarije smo zamenili kućnim ambijentom, a sada se kafići i bašte polako pretvaraju u baze za obavljanje poslova, naravno, ako imate sa sobom adekvatnu tehnologiju.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:27/06/2020 10:55 AM Izvor:Blic

Android vest Apple sa novim operativnim sistemom preuzeo sve najbolje od Androida
Apple je imao još jednu online konferenciju na kojoj je najzanimljiviji deo bilo predstavljanje novog iOS 14. Novi iPhone operativni sistem je nastavak prošlogodišnjeg iOS 13 a kao ključnu stvar predstavlja redizajn početnog ekrana iPhone, video zapis sa slike, bolje vidžete, novi način za automatsko organizovanje aplikacija zvanih App Lybrary a tu je i novi Siri interfejs.Apple je imao još jednu online konferenciju na kojoj je najzanimljiviji deo bilo predstavljanje novog iOS 14. Novi iPhone operativni sistem je nastavak prošlogodišnjeg iOS 13 a kao ključnu stvar predstavlja redizajn početnog ekrana iPhone, video zapis sa slike, bolje vidžete, novi način za automatsko organizovanje aplikacija zvanih App Lybrary a tu je i novi Siri interfejs.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:25/06/2020 12:06 AM Izvor:Blic

Android vest Baterija od 5.000 mAh i Android operativni sistem za novi Honor telefon
Dočekali smo još jednu online premijeru. Ovog puta u pitanju je Honor koji je predstavio svoj novi telefon Honor 9A.Dočekali smo još jednu online premijeru. Ovog puta u pitanju je Honor koji je predstavio svoj novi telefon Honor 9A.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:23/06/2020 09:40 PM Izvor:Blic

Android vest Samsung je spremio novi Galaxy Note za avgust
Prethodnih godina Samsung je premijerno prikazivao svoj novi Galaxy Note telefon u avgustu i prema stranim medijima, tako će biti i ove godine.Prethodnih godina Samsung je premijerno prikazivao svoj novi Galaxy Note telefon u avgustu i prema stranim medijima, tako će biti i ove godine.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:08/06/2020 01:03 AM Izvor:Blic

Android vest Blic TEST - Samsung Galaxy Tab S6 Lite - Tablet za celu porodicu
Bilo da tablet koristite za posao i odgovaranje na mejlove, za video igre, striming Netflixa ili da se vaši klinci zabave, Galaxy Tab S6 Lite je trenutno najbolji Android tablet na tržištu.Bilo da tablet koristite za posao i odgovaranje na mejlove, za video igre, striming Netflixa ili da se vaši klinci zabave, Galaxy Tab S6 Lite je trenutno najbolji Android tablet na tržištu.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:31/05/2020 06:14 PM Izvor:Blic

Android vest Android 11 stiže 3. juna
Google je potvrdio da će novu verziju Androida predstaviti 3. juna na online događaju. U pitanju je beta verzija Androida 11, nova generacija operativnog sistema koji se koristi na najvećem broju uređaja na svetu.Google je potvrdio da će novu verziju Androida predstaviti 3. juna na online događaju. U pitanju je beta verzija Androida 11, nova generacija operativnog sistema koji se koristi na najvećem broju uređaja na svetu.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:06/05/2020 09:11 PM Izvor:Blic

Android vest Spotify i YouTube premium besplatno za korisnike ovog tableta
Samsung je prošlog jula predstavio Galaxy Tab S6, a sada je ovaj tablet dobio svoju lite verziju sa redizajaniranom S olovkom.Samsung je prošlog jula predstavio Galaxy Tab S6, a sada je ovaj tablet dobio svoju lite verziju sa redizajaniranom S olovkom.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:06/05/2020 02:40 PM Izvor:Blic

Android vest Google Play dobija alternativu
Dok Amerika nije donela zabranu saradnje američkih kompanja sa Huawei, gotovo da nismo ni znali da se većina aplikacija može skinuti sa drugih adresa osim sa Google Play store.Dok Amerika nije donela zabranu saradnje američkih kompanja sa Huawei, gotovo da nismo ni znali da se većina aplikacija može skinuti sa drugih adresa osim sa Google Play store.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:20/04/2020 10:22 PM Izvor:Blic