Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Android Srbija - Android u vestima - Baguje

Android vest Sačuvajte vaše stare slike od zaborava
Uz pomoć nove Google aplikacije za mobilne telefone, možete sačuvati vaše stare fotografije iz albuma od zaborava i od zuba vremena. Nova PhotoScan aplikacija sa kamerom vašeg telefona slika nekoliko fotografija vaše fizičke fotografije,...Uz pomoć nove Google aplikacije za mobilne telefone, možete sačuvati vaše stare fotografije iz albuma od zaborava i od zuba vremena. Nova PhotoScan aplikacija sa kamerom vašeg telefona slika nekoliko fotografija vaše fizičke fotografije, digitalizuje je i usput obrađuje i sređuje ukoliko je to potrebno. Kako ceo...

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:15/11/2016 07:45 PM Izvor:Baguje

Android vest Nekoliko trikova i saveta za vaš Android uređaj
Bilo da ste novi sa Androidom i želite isprobati svaku moguću opciju koju vidite na vašem ekranu, ili ste već upoznati sa ovim sistemom, nekoliko saveta i trikova su uvek dobrodošli. U ovom članku...Bilo da ste novi sa Androidom i želite isprobati svaku moguću opciju koju vidite na vašem ekranu, ili ste već upoznati sa ovim sistemom, nekoliko saveta i trikova su uvek dobrodošli. U ovom članku vam donosimo nekoliko korisnih Android trikova i saveta koji će poboljšati vaše iskustvo sa Android uređajem. Imajte na umu da će ovi koraci možda malo biti drugačiji na određenim Android telefonima, zbog razlika u građi same verzije operativnog sistema.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:01/11/2016 06:29 PM Izvor:Baguje

Android vest Jeste li čuli za Google Pixel pametni telefon
Predstavljamo prvi čistokrvni Google smartphone uređaj. Ako ste u potrazi za novim telefonom, želite nešto novo a neodlučni ste, možda je baš ovo opcija za Vas. Google je nedavno predstavio svoj prvi uređaj. Ne,...Predstavljamo prvi čistokrvni Google smartphone uređaj. Ako ste u potrazi za novim telefonom, želite nešto novo a neodlučni ste, možda je baš ovo opcija za Vas. Google je nedavno predstavio svoj prvi uređaj. Ne, nije reč o Nexus modelu. Naime, dosadašnja politika ove kompanije završila je uređajima Nexus 5X i Nexus 6P.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:28/10/2016 03:20 PM Izvor:Baguje

Android vest 8 stvari koje trebate znati prilikom kupovine kineskog smartphonea
Potpuno novi svijet smartphone uređaja U martu ove godine se pojavila lista najboljih ponuđača telefona na svijetu. Na njoj se nalazilo dvanaest imena, a od tih dvanaest osam su bili kineska imena. Već nekoliko...Potpuno novi svijet smartphone uređaja U martu ove godine se pojavila lista najboljih ponuđača telefona na svijetu. Na njoj se nalazilo dvanaest imena, a od tih dvanaest osam su bili kineska imena. Već nekoliko godina kompanije kao što su OnePlus, Huawei, Xiaomi, Vivo i Oppo proizvode veoma kvalitetne uređaje i gotovo su nezaustavljivi u svom usponu.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:10/10/2016 01:46 PM Izvor:Baguje