Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Android Srbija - Android u vestima - B92

Android vest Specijalna Samsung edicija uređaja stiže u Srbiju
Kompanija Samsung Electronics Co. Ltd. je u saradnji sa svetski poznatom pop grupom BTS predstavila specijalnu ediciju uređaja Galaxy S20+ i Galaxy Buds+, pružajući priliku fanovima širom sveta da se još više povežu sa svojim omiljenim bendom.Kompanija Samsung Electronics Co. Ltd. je u saradnji sa svetski poznatom pop grupom BTS predstavila specijalnu ediciju uređaja Galaxy S20+ i Galaxy Buds+, pružajući priliku fanovima širom sveta da se još više povežu sa svojim omiljenim bendom.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:22/06/2020 02:43 PM Izvor:B92

Android vest Google eksperimentiše sa adresnom trakom - U planu tri opcije za prikazivanje URL-a
Google godinama unazad pokušava da sakrije pune URL-ove u adresnoj traci, jer su navodno putanje i komandne linije previše uznemirujuće za korisnike, objašnjava portal Android Police, a prenosi Nova ekonomija. Chrome 85 se nalazi na novom talasu eksperimentisanja.Google godinama unazad pokušava da sakrije pune URL-ove u adresnoj traci, jer su navodno putanje i komandne linije previše uznemirujuće za korisnike, objašnjava portal Android Police, a prenosi Nova ekonomija. Chrome 85 se nalazi na novom talasu eksperimentisanja.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:20/06/2020 10:30 AM Izvor:B92

Android vest Google uklonio 36 aplikacija - Obrišite odmah ako imate neku od njih
Google je nedavno uklonio novu "gomilu" zlonamernih aplikacija iz Google Play prodavnice nakon izveštaja o zloupotrebi privatnosti.Google je nedavno uklonio novu "gomilu" zlonamernih aplikacija iz Google Play prodavnice nakon izveštaja o zloupotrebi privatnosti.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:19/06/2020 07:00 AM Izvor:B92

Android vest Android 11 - Ovo su najvaĹľnije funkcije koje dobijamo VIDEO
Android 11 Beta je zvaniÄŤno dostupan, a evo kakve sve inovacije nas oÄŤekuju.Android 11 Beta je zvaniÄŤno dostupan, a evo kakve sve inovacije nas oÄŤekuju.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:11/06/2020 12:49 PM Izvor:B92

Android vest Android 11 komplikuje instaliranje aplikacija van Google Play prodavnice
Android omogućava korisnicima da instaliraju aplikacije iz bilo izvora, ne samo sa zvanične Google Play prodavnice.Android omogućava korisnicima da instaliraju aplikacije iz bilo izvora, ne samo sa zvanične Google Play prodavnice.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:05/06/2020 08:00 AM Izvor:B92

Android vest Android 11 Beta stiĹľe za mesec dana
Google obiÄŤno predstavlja novu verziju Android operativnog sistema na svojoj Google I/O konferenciji.Google obiÄŤno predstavlja novu verziju Android operativnog sistema na svojoj Google I/O konferenciji.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:08/05/2020 12:22 PM Izvor:B92

Android vest Više od 500 miliona preuzimanja - Konkurent WhatsApp-a sve popularniji
Aplikacija koju mnogi hvale zbog bezbednosti dostigla je do više od 500 miliona preuzimanja sa Google Play prodavnice.Aplikacija koju mnogi hvale zbog bezbednosti dostigla je do više od 500 miliona preuzimanja sa Google Play prodavnice.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:05/05/2020 09:00 AM Izvor:B92

Android vest Preuzmite besplatno - Deus Ex Go dostupan za iOS i Android
Square Enix je tokom prošlog meseca podelio nekoliko igara potpuno besplatno u znak podrške igračima tokom pandemije koronavirusa.Square Enix je tokom prošlog meseca podelio nekoliko igara potpuno besplatno u znak podrške igračima tokom pandemije koronavirusa.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:03/05/2020 02:15 PM Izvor:B92

Android vest YouTube uvodi nove opcije
YouTube ovih dana eksperimentiše sa dodavanjem tzv. poglavlja u video snimcima, i tu na iOS, Android i desktop uređajima. Ova opcija bi praktično u samom video snimku trebalo da uključi sve važne meta podatke samog snimka.YouTube ovih dana eksperimentiše sa dodavanjem tzv. poglavlja u video snimcima, i tu na iOS, Android i desktop uređajima. Ova opcija bi praktično u samom video snimku trebalo da uključi sve važne meta podatke samog snimka.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:30/04/2020 08:20 AM Izvor:B92

Android vest Potvrđeno - Tehnologija za praćenje u (skoro) svim Android telefonima
Google je potvrdio da će koristiti Play Services kako bi u Android telefone implementirao novu tehnologiju za praćenje kontakata onih koji su zaraženi koronavirusom.Google je potvrdio da će koristiti Play Services kako bi u Android telefone implementirao novu tehnologiju za praćenje kontakata onih koji su zaraženi koronavirusom.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:15/04/2020 07:50 AM Izvor:B92