Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Android Srbija - Android u vestima - B92

Android vest Ne možete da prestanete da klikćete Android ima rešenje za to
Veliki problem sa posedovanjem pametnog telefona je taj što je svako iskušenje udaljeno samo jedan pokret prsta što otežava da se koncentrišemo na bilo kakav konkretan zadatak.Veliki problem sa posedovanjem pametnog telefona je taj što je svako iskušenje udaljeno samo jedan pokret prsta što otežava da se koncentrišemo na bilo kakav konkretan zadatak.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:08/12/2019 08:40 AM Izvor:B92

Android vest Android "popravlja" avionski režim rada - Nema više gašenja bežičnih slušalica
Vaš avion se upravo sprema da poleti i stjuardesa vas (poslednji put) opominje da isključite sve elektronske uređaje.Vaš avion se upravo sprema da poleti i stjuardesa vas (poslednji put) opominje da isključite sve elektronske uređaje.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:05/12/2019 07:27 PM Izvor:B92

Android vest Samsung uskoro predstavlja Galaxy S10 Lite i Note 10 Lite, a već znamo kako će izgledati
Samsungov raspored izdanja svojih vodećih telefona u poslednjih nekoliko godina se nije promenio. Početkom godine izađu najnoviji Galaxy S uređaji, a novi Note oko avgusta i septembra. Međutim, Samsung očigledno planira da menja taj obrazac za 2019. godinu, jer sada imamo rendere za dva nova uređaja - Galaxy S10 Lite i Galaxy Note 10 Lite.Samsungov raspored izdanja svojih vodećih telefona u poslednjih nekoliko godina se nije promenio. Početkom godine izađu najnoviji Galaxy S uređaji, a novi Note oko avgusta i septembra. Međutim, Samsung očigledno planira da menja taj obrazac za 2019. godinu, jer sada imamo rendere za dva nova uređaja - Galaxy S10 Lite i Galaxy Note 10 Lite.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:05/12/2019 02:35 PM Izvor:B92

Android vest Pet stvari u kojima je iPhone 11 bolji od Android flegšip telefona
Iako iPhone za neke (zagrižene) fanove Androida može delovati pomalo dosadno, mnoge stvari koje Apple uređaji nude su baš kako treba, naročito neke sa kojima se kreatori Android uređaja i dalje muče.Iako iPhone za neke (zagrižene) fanove Androida može delovati pomalo dosadno, mnoge stvari koje Apple uređaji nude su baš kako treba, naročito neke sa kojima se kreatori Android uređaja i dalje muče.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:02/12/2019 11:20 AM Izvor:B92

Android vest AndroidCentral - Ovo su najbolji telefoni u 2019. godini
Kupovina telefona u vreme hiperprodukcije uređaja sličnih karakteristika postaje sve komplikovanija. Izabrati baš onaj koji odgovara vašim potrebama nikada nije lako, naročito sada kada je sve teže i shavtiti čemu služe sve opcije i mogućnosti kojima proizvođači opremaju svoje uređaje.Kupovina telefona u vreme hiperprodukcije uređaja sličnih karakteristika postaje sve komplikovanija. Izabrati baš onaj koji odgovara vašim potrebama nikada nije lako, naročito sada kada je sve teže i shavtiti čemu služe sve opcije i mogućnosti kojima proizvođači opremaju svoje uređaje.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:28/11/2019 07:12 PM Izvor:B92

Android vest Ĺ ta donosi Samsung Galaxy S11 Tri modela, 108MP kamera, 120Hz ekran... FOTO/VIDEO
Samsungova Galaxy S serija uvek je jedno od najiščekivanijih izdanja smartfona.Samsungova Galaxy S serija uvek je jedno od najiščekivanijih izdanja smartfona.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:28/11/2019 10:14 AM Izvor:B92

Android vest WhatsApp uvodi "samouništavajuće" poruke
Prošlog meseca, pročulo se da WhatsApp razvija funkciju pod nazivom "nestajuće poruke" za svoju Android aplikaciju. Iako je ova funkcija još uvek u fazi razvoja, sada je preimenovana u "Delete Messages" u poslednjem beta ažuriranju.Prošlog meseca, pročulo se da WhatsApp razvija funkciju pod nazivom "nestajuće poruke" za svoju Android aplikaciju. Iako je ova funkcija još uvek u fazi razvoja, sada je preimenovana u "Delete Messages" u poslednjem beta ažuriranju.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:27/11/2019 02:42 PM Izvor:B92

Android vest Opasnost vreba - Kako da zaštitite svoj e-mail nalog
Vaš Android mobilni telefon ili tablet je vezan za Gmail nalog, putem koga sve aplikacije proveravaju vaš identitet.Vaš Android mobilni telefon ili tablet je vezan za Gmail nalog, putem koga sve aplikacije proveravaju vaš identitet.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:25/11/2019 08:00 AM Izvor:B92

Android vest Savij me grubo ili koliko košta vaš klik [podcast]
U ovoj epizodi počinjemo prvo od loših vesti, dobro ostavljamo za kraj. Na početku Google, na kraju Razr.U ovoj epizodi počinjemo prvo od loših vesti, dobro ostavljamo za kraj. Na početku Google, na kraju Razr.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:21/11/2019 06:30 AM Izvor:B92

Android vest Aplikacije na jeftinijim Android telefonima pune bezbednosnih propusta
Kryptowire, kompanija koja se bavi bezbednošću, objavila je godišnji izveštaj u kome se bavi bezbednošću aplikacija na mobilnim telefonima.Kryptowire, kompanija koja se bavi bezbednošću, objavila je godišnji izveštaj u kome se bavi bezbednošću aplikacija na mobilnim telefonima.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:19/11/2019 08:20 PM Izvor:B92