Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Android Srbija - Android u vestima - B92

Android vest Posle Iphone i sledeći android telefoni možda dolaze bez punjača
Izveštaji kažu da Apple možda neće uključiti punjač u kutije iPhone 12 i iPhone 12 Pro kasnije ove godine. Ta odluka je poslednjih dana žestoko kritikovana, ali sada izgleda da bi Samsung uskoro mogao da krene istim stopama.Izveštaji kažu da Apple možda neće uključiti punjač u kutije iPhone 12 i iPhone 12 Pro kasnije ove godine. Ta odluka je poslednjih dana žestoko kritikovana, ali sada izgleda da bi Samsung uskoro mogao da krene istim stopama.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:09/07/2020 12:23 PM Izvor:B92

Android vest Novi virus je opasan - Krade podatke i širi se SMS porukama
Korisnicima mobilnih telefona sa Android operativnim sistemom sada preti nova opasnost. Međutim, ovaj put nisu u pitanju zlonamerne aplikacije, već prevaranti koriste stare, dobre SMS poruke.Korisnicima mobilnih telefona sa Android operativnim sistemom sada preti nova opasnost. Međutim, ovaj put nisu u pitanju zlonamerne aplikacije, već prevaranti koriste stare, dobre SMS poruke.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:06/07/2020 11:26 AM Izvor:B92

Android vest Netflix popravlja jednu od svojih najiritantnijih funkcija
Po prvi put, Netflix pušta korisnike da očiste "Continue Watching" listu. Na Androidu, trenutno, možete da odaberete bilo koji naslov iz tog odeljka kada se prijavite na Netflix i uklonite ga jednostavno.Po prvi put, Netflix pušta korisnike da očiste "Continue Watching" listu. Na Androidu, trenutno, možete da odaberete bilo koji naslov iz tog odeljka kada se prijavite na Netflix i uklonite ga jednostavno.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:27/06/2020 03:25 PM Izvor:B92

Android vest Gotovo je sa lažnim fotkama - Besplatna aplikacija koja potvrđuje autentičnost fotografija
U pitanju je jedinstvena i potpuno originalna aplikacija za android telefone pod nazivom Verified by Pi, koja potvrđuje autentičnost fotografija. Jednim klikom omogućava korisniku da proveri da li je neka fotografija autentična ili ne, odnosno da li je obrađena Photoshop ili nekim sličnim programom za obradu fotografija.U pitanju je jedinstvena i potpuno originalna aplikacija za android telefone pod nazivom Verified by Pi, koja potvrđuje autentičnost fotografija. Jednim klikom omogućava korisniku da proveri da li je neka fotografija autentična ili ne, odnosno da li je obrađena Photoshop ili nekim sličnim programom za obradu fotografija.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:24/06/2020 01:49 PM Izvor:B92

Android vest Specijalna Samsung edicija uređaja stiže u Srbiju
Kompanija Samsung Electronics Co. Ltd. je u saradnji sa svetski poznatom pop grupom BTS predstavila specijalnu ediciju uređaja Galaxy S20+ i Galaxy Buds+, pružajući priliku fanovima širom sveta da se još više povežu sa svojim omiljenim bendom.Kompanija Samsung Electronics Co. Ltd. je u saradnji sa svetski poznatom pop grupom BTS predstavila specijalnu ediciju uređaja Galaxy S20+ i Galaxy Buds+, pružajući priliku fanovima širom sveta da se još više povežu sa svojim omiljenim bendom.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:22/06/2020 02:43 PM Izvor:B92

Android vest Google eksperimentiše sa adresnom trakom - U planu tri opcije za prikazivanje URL-a
Google godinama unazad pokušava da sakrije pune URL-ove u adresnoj traci, jer su navodno putanje i komandne linije previše uznemirujuće za korisnike, objašnjava portal Android Police, a prenosi Nova ekonomija. Chrome 85 se nalazi na novom talasu eksperimentisanja.Google godinama unazad pokušava da sakrije pune URL-ove u adresnoj traci, jer su navodno putanje i komandne linije previše uznemirujuće za korisnike, objašnjava portal Android Police, a prenosi Nova ekonomija. Chrome 85 se nalazi na novom talasu eksperimentisanja.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:20/06/2020 10:30 AM Izvor:B92

Android vest Google uklonio 36 aplikacija - Obrišite odmah ako imate neku od njih
Google je nedavno uklonio novu "gomilu" zlonamernih aplikacija iz Google Play prodavnice nakon izveštaja o zloupotrebi privatnosti.Google je nedavno uklonio novu "gomilu" zlonamernih aplikacija iz Google Play prodavnice nakon izveštaja o zloupotrebi privatnosti.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:19/06/2020 07:00 AM Izvor:B92

Android vest Android 11 - Ovo su najvaĹľnije funkcije koje dobijamo VIDEO
Android 11 Beta je zvaniÄŤno dostupan, a evo kakve sve inovacije nas oÄŤekuju.Android 11 Beta je zvaniÄŤno dostupan, a evo kakve sve inovacije nas oÄŤekuju.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:11/06/2020 12:49 PM Izvor:B92

Android vest Android 11 komplikuje instaliranje aplikacija van Google Play prodavnice
Android omogućava korisnicima da instaliraju aplikacije iz bilo izvora, ne samo sa zvanične Google Play prodavnice.Android omogućava korisnicima da instaliraju aplikacije iz bilo izvora, ne samo sa zvanične Google Play prodavnice.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:05/06/2020 08:00 AM Izvor:B92

Android vest Android 11 Beta stiĹľe za mesec dana
Google obiÄŤno predstavlja novu verziju Android operativnog sistema na svojoj Google I/O konferenciji.Google obiÄŤno predstavlja novu verziju Android operativnog sistema na svojoj Google I/O konferenciji.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:08/05/2020 12:22 PM Izvor:B92