Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Android Srbija - Android u vestima - B92

Android vest "Brdo" megapiksela - Nova Sony Xperia imaće čak šest kamera
Izgleda da Sony sprema novi model svog Xperia pametnog telefona koji bi sa zadnje strane trebalo da ima sistem od čak šest kamera.Izgleda da Sony sprema novi model svog Xperia pametnog telefona koji bi sa zadnje strane trebalo da ima sistem od čak šest kamera.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:19/06/2019 08:33 AM Izvor:B92

Android vest "Veliki odgovor na napade Amerike" je "60 odsto brĹľi od Androida"
Ako je suditi prema navodima kineskog Global Timesa, Huawei intenzivno testira svoj sopstveni operativni sistem HongMeng zajedno sa internet gigantima i domaćim proizvoÄ‘aÄŤima telefona. Novi sistem će biti objavljen u narednih nekoliko meseci.Ako je suditi prema navodima kineskog Global Timesa, Huawei intenzivno testira svoj sopstveni operativni sistem HongMeng zajedno sa internet gigantima i domaćim proizvoÄ‘aÄŤima telefona. Novi sistem će biti objavljen u narednih nekoliko meseci.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:13/06/2019 05:48 PM Izvor:B92

Android vest Novi Chrome za Android olakšava "stvari" koje su vas nervirale
"Google" je počeo sa isporukom "Chrome 75" verzije za Android, koja konačno svima omogućava tamnu temu u okviru Settings menija pregledača."Google" je počeo sa isporukom "Chrome 75" verzije za Android, koja konačno svima omogućava tamnu temu u okviru Settings menija pregledača.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:08/06/2019 10:33 AM Izvor:B92

Android vest Ovo je novi Samsung Galaxy Note10 Pro FOTO / VIDEO
Poznati tech dojavljivaÄŤ @OnLeaks objavio je prve rendere novog Samsungovog Galaxy Note10 Pro modela.Poznati tech dojavljivaÄŤ @OnLeaks objavio je prve rendere novog Samsungovog Galaxy Note10 Pro modela.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:07/06/2019 02:15 PM Izvor:B92

Android vest Samsung Galaxy Note 10 dobija potpuno nov procesor, spreman još jedan premijum model
Kompanija Samsung, osim predstojećeg modela Galaxy Note 10, za koji se pretpostavlja da će biti predstavljen u dve različite, u planu ima još jedan pametni telefon iz Galaxy A serije.Kompanija Samsung, osim predstojećeg modela Galaxy Note 10, za koji se pretpostavlja da će biti predstavljen u dve različite, u planu ima još jedan pametni telefon iz Galaxy A serije.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:05/06/2019 12:46 PM Izvor:B92

Android vest Kineski gignat se ne predaje - Sutra stiĹľe novi Huawei Mate 30 Lite
Iako nas od predstavljanja novog premijum Huawei Mate telefona deli nekoliko meseci, Mate 30 Lite bi mogao biti predstavljen za samo nekoliko dana.Iako nas od predstavljanja novog premijum Huawei Mate telefona deli nekoliko meseci, Mate 30 Lite bi mogao biti predstavljen za samo nekoliko dana.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:04/06/2019 09:00 AM Izvor:B92

Android vest Protivrečne informacije - Šta (ne)će sve imati novi Samsungov flegšip
Uprkos tome što su mediji već pisali da predstojeći Samsungov flegšip telefon Galaxy Note 10 neće imati fizičke tastere, kao ni standardni ulaz za slušalice, to možda i neće biti tako....Uprkos tome što su mediji već pisali da predstojeći Samsungov flegšip telefon Galaxy Note 10 neće imati fizičke tastere, kao ni standardni ulaz za slušalice, to možda i neće biti tako....

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:31/05/2019 03:34 PM Izvor:B92

Android vest Huawei registrovao ime "svog Androida", stiĹľe i alternativa za Play Store
Izgleda da je Googlov potez od prošle nedelje, kojim je ta kompanija opozvala Android licence Huaweiju, dao dodatno ubrzanje rezervnom planu kineskog tehnološkog giganta da svoje uređaje prebaci na sopstveni operativni sistem, koji nosi interni naziv Hongmeng.Izgleda da je Googlov potez od prošle nedelje, kojim je ta kompanija opozvala Android licence Huaweiju, dao dodatno ubrzanje rezervnom planu kineskog tehnološkog giganta da svoje uređaje prebaci na sopstveni operativni sistem, koji nosi interni naziv Hongmeng.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:29/05/2019 01:15 PM Izvor:B92

Android vest Huawei već ima svoj OS, i neki uređaji da koriste više od pola godine
Nešto više od pola godine pre nego što je Huawei, ovih dana, najavio svoj oprativini sistem za buduće uređaje, pod imenom - Hongmeng, koji bi trebalo da zameni Android, isti proizvođač je svoj softver već "pustio u rad"...Nešto više od pola godine pre nego što je Huawei, ovih dana, najavio svoj oprativini sistem za buduće uređaje, pod imenom - Hongmeng, koji bi trebalo da zameni Android, isti proizvođač je svoj softver već "pustio u rad"...

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:27/05/2019 06:50 PM Izvor:B92

Android vest MoĹľe li Huaweijev OS zaista da zameni Android
Kineski tehnološki gigant Huawei predstavio je svoj novi operativni sistem Hongmeng kao alternativu za Googleov Android. Kako navodi Volstrit žurnal (WSJ), kompanija sada užurbano radi na osposobljavanju svog operativnog sistema.Kineski tehnološki gigant Huawei predstavio je svoj novi operativni sistem Hongmeng kao alternativu za Googleov Android. Kako navodi Volstrit žurnal (WSJ), kompanija sada užurbano radi na osposobljavanju svog operativnog sistema.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:25/05/2019 02:42 PM Izvor:B92