Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Android Srbija - Android u vestima

Android vest WikiLeaks - CIA je špijunirala Android uređaje miliona ljudi
WikiLeaks je ovog leta objavio nekoliko “epizoda” iz serije dokumenata Vault 7 kojima se otkriva špijuniranje pojedinaca.WikiLeaks je ovog leta objavio nekoliko “epizoda” iz serije dokumenata Vault 7 kojima se otkriva špijuniranje pojedinaca.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:16/07/2017 06:20 AM Izvor:B92

Android vest Windows Phone je i zvanično "mrtav"
Mobilna platforma kompanije Microsoft, jedina je koja je uspela makar da se približi ozbiljnoj konkurenciji - iOS-u i Androidu, više ne postoji.Mobilna platforma kompanije Microsoft, jedina je koja je uspela makar da se približi ozbiljnoj konkurenciji - iOS-u i Androidu, više ne postoji.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:12/07/2017 04:45 PM Izvor:B92

Android vest AnTuTu benchmark lista otkrila nove detalje o Sony Xperia XZ1
Na AnTuTu benchmark listi nedavno su se pojavila dva Sonyjeva mobilna telefona sa oznakama G8341 i G8441, za koje se pretpostavlja da predstavljaju nove premijum modele Xperia XZ1 i Xperia XZ1 Compact, piše Gizmochina .Na AnTuTu benchmark listi nedavno su se pojavila dva Sonyjeva mobilna telefona sa oznakama G8341 i G8441, za koje se pretpostavlja da predstavljaju nove premijum modele Xperia XZ1 i Xperia XZ1 Compact, piše Gizmochina .

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:09/07/2017 09:45 AM Izvor:B92

Android vest Nokia i Zeiss zajedno u eri Androida
Kompanija HMD Global, vlasnik brenda Nokia i čuvena kompanija za prozvodnju optike Zeiss najavile sklapanje partnerstva sa ciljem postavljanja novih standarda u oblasti fotografisanja i snimanja u industriji pametnih telefona.Kompanija HMD Global, vlasnik brenda Nokia i čuvena kompanija za prozvodnju optike Zeiss najavile sklapanje partnerstva sa ciljem postavljanja novih standarda u oblasti fotografisanja i snimanja u industriji pametnih telefona.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:06/07/2017 12:00 PM Izvor:B92

Android vest Samsung priprema mini verziju Galaxy S8
Samsung se navodno sprema da predstavi manju i jeftiniju verziju Galaxy S8.Samsung se navodno sprema da predstavi manju i jeftiniju verziju Galaxy S8.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:05/07/2017 06:27 PM Izvor:B92

Android vest Android O stiže do kraja septembra ove godine
Kompanija Google polako privodi kraju razvoj mobilnog operativnog sistema Android 8.0, poznatog još i kao Android O. Iako tačan datum lansiranja još nije poznat, nedavno je saopšteno da će se dogoditi do kraja trećeg kvartala 2017.Kompanija Google polako privodi kraju razvoj mobilnog operativnog sistema Android 8.0, poznatog još i kao Android O. Iako tačan datum lansiranja još nije poznat, nedavno je saopšteno da će se dogoditi do kraja trećeg kvartala 2017.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:05/07/2017 01:45 PM Izvor:B92

Android vest Note Fan Edition - Novi Samsung u petak na tržištu
Samsung je proizveo novi pametni telefon za čiju izradu su upotrebljeni delovi modela "Galaxy Note 7", koji je povučen iz prodaje zbog problema sa baterijom zbog koga je dolazilo do njegovog samozapaljivnja.Samsung je proizveo novi pametni telefon za čiju izradu su upotrebljeni delovi modela "Galaxy Note 7", koji je povučen iz prodaje zbog problema sa baterijom zbog koga je dolazilo do njegovog samozapaljivnja.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:03/07/2017 01:39 PM Izvor:B92

Android vest Samsung u Južnoj Koreji prodaje reciklirane telefone
Kompanija Samsung saopštila je da će povučeni telefoni Galaxy Note 7 biti reciklirani i da će se od naredne nedelje naći u prodaji.Kompanija Samsung saopštila je da će povučeni telefoni Galaxy Note 7 biti reciklirani i da će se od naredne nedelje naći u prodaji.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:02/07/2017 07:15 AM Izvor:B92

Android vest Samsung ponovo prodaje Note 7, ali pod drugim imenom
Najveći svetski proizvođač pametnih telefona, Samsung, kreće sledeće nedelje ponovo sa prodajom inoviranog smartfona Galaxy Note 7, nakon velikog opoziva tih uređaja iz prodaje prošle godine zbog baterija koje su eksplodirale prilikom punjenja, javljaju južnokorejski mediji.Najveći svetski proizvođač pametnih telefona, Samsung, kreće sledeće nedelje ponovo sa prodajom inoviranog smartfona Galaxy Note 7, nakon velikog opoziva tih uređaja iz prodaje prošle godine zbog baterija koje su eksplodirale prilikom punjenja, javljaju južnokorejski mediji.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:27/06/2017 08:13 AM Izvor:B92

Android vest Samsung Galaxy Note 8 stiže u septembru, koštaće više od 900$
Samsungovi premium Note modeli uvek su bili skupi, ali će najnovija verzija Galaxy Note 8 biti najskuplji mobilni uređaj ove južnokorejske kompanije. Koštaće više od 900 američkih dolara, a na tržište stiže u septembru ove godine.Samsungovi premium Note modeli uvek su bili skupi, ali će najnovija verzija Galaxy Note 8 biti najskuplji mobilni uređaj ove južnokorejske kompanije. Koštaće više od 900 američkih dolara, a na tržište stiže u septembru ove godine.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:26/06/2017 06:15 AM Izvor:B92