Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Android Srbija - Android u vestima

Android vest Sony objavio listu uređaja koji će dobiti Android 8.0 Oreo
Na Sony IFA konferenciji, Sony je najavio nekoliko novih uređaja koji dolaze sa Android 8.0 Oreo. Takođe su saopštili i koji postojeći telefoni će biti ažurirani na Oreo. Poslednjih pet godina, Sony je bio jedan od najbržiš, ako ne i najbrži kada je u pitanju ažuriranje njihovih uređaja na poslenju verziju Androida.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:31/08/2017 03:39 PM Izvor:srbodroid.com

Android vest Sačuvajte vaše stare slike od zaborava
Uz pomoć nove Google aplikacije za mobilne telefone, možete sačuvati vaše stare fotografije iz albuma od zaborava i od zuba vremena. Nova PhotoScan aplikacija sa kamerom vašeg telefona slika nekoliko fotografija vaše fizičke fotografije,...Uz pomoć nove Google aplikacije za mobilne telefone, možete sačuvati vaše stare fotografije iz albuma od zaborava i od zuba vremena. Nova PhotoScan aplikacija sa kamerom vašeg telefona slika nekoliko fotografija vaše fizičke fotografije, digitalizuje je i usput obrađuje i sređuje ukoliko je to potrebno. Kako ceo...

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:15/11/2016 07:45 PM Izvor:Baguje

Android vest Nekoliko trikova i saveta za vaš Android uređaj
Bilo da ste novi sa Androidom i želite isprobati svaku moguću opciju koju vidite na vašem ekranu, ili ste već upoznati sa ovim sistemom, nekoliko saveta i trikova su uvek dobrodošli. U ovom članku...Bilo da ste novi sa Androidom i želite isprobati svaku moguću opciju koju vidite na vašem ekranu, ili ste već upoznati sa ovim sistemom, nekoliko saveta i trikova su uvek dobrodošli. U ovom članku vam donosimo nekoliko korisnih Android trikova i saveta koji će poboljšati vaše iskustvo sa Android uređajem. Imajte na umu da će ovi koraci možda malo biti drugačiji na određenim Android telefonima, zbog razlika u građi same verzije operativnog sistema.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:01/11/2016 06:29 PM Izvor:Baguje

Android vest Jeste li čuli za Google Pixel pametni telefon
Predstavljamo prvi čistokrvni Google smartphone uređaj. Ako ste u potrazi za novim telefonom, želite nešto novo a neodlučni ste, možda je baš ovo opcija za Vas. Google je nedavno predstavio svoj prvi uređaj. Ne,...Predstavljamo prvi čistokrvni Google smartphone uređaj. Ako ste u potrazi za novim telefonom, želite nešto novo a neodlučni ste, možda je baš ovo opcija za Vas. Google je nedavno predstavio svoj prvi uređaj. Ne, nije reč o Nexus modelu. Naime, dosadašnja politika ove kompanije završila je uređajima Nexus 5X i Nexus 6P.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:28/10/2016 03:20 PM Izvor:Baguje

Android vest 8 stvari koje trebate znati prilikom kupovine kineskog smartphonea
Potpuno novi svijet smartphone uređaja U martu ove godine se pojavila lista najboljih ponuđača telefona na svijetu. Na njoj se nalazilo dvanaest imena, a od tih dvanaest osam su bili kineska imena. Već nekoliko...Potpuno novi svijet smartphone uređaja U martu ove godine se pojavila lista najboljih ponuđača telefona na svijetu. Na njoj se nalazilo dvanaest imena, a od tih dvanaest osam su bili kineska imena. Već nekoliko godina kompanije kao što su OnePlus, Huawei, Xiaomi, Vivo i Oppo proizvode veoma kvalitetne uređaje i gotovo su nezaustavljivi u svom usponu.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:10/10/2016 01:46 PM Izvor:Baguje

Android vest Sensitive Permission
ES File explorer i Sensitive permission. Kako ukloniti ovu poruku iz status bar-a prilikom instalacije aplikacija.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:16/02/2016 02:39 PM Izvor:androidsrbija.rs

Android vest Glasine o Samsungu S7
Sedam glasina o novom Samsung Galaxy S7 koji ce biti pretstavljen do kraja februara u Barseloni

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:20/01/2016 10:44 PM Izvor:androidsrbija.rs

Android vest MIPOW M3 Stereo Bluetooth Headphone
MIPOW M3 Stereo Bluetooth Headphone - RECENZIJA U saradnji sa portalom Gearbest.com dobili smo na korišćenje jedne izuzetne Bluetooth slušalice koje zaista obećavaju, kako sa kvalitetom zvuka, tako i u dizajnu i mogućnostima. Svi znamo da u velikoj ponudi raznih proizvođača, zaista je teško pronaći dobre slušalice a ne mnogo skupe, i zato ćemo sada videti da li ove sluške zaista vrede onoliko koliko proizvođač kaže.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:05/11/2015 08:51 PM Izvor:androidsrbija.rs

Android vest Povezivanje Bluetooth slušalice
Kako povezati vašu Bluetooth slušalicu sa Vašim Android uređajem. Detaljan video tutorijal kako povezati slušalicu. U Videu korištena slušalica Plantronics M55.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:20/09/2015 08:36 PM Izvor:androidsrbija.rs

Android vest Kamera htc re osvojila međunarodnu nagradu za industrijski dizajn
Kamera HTE RE osvojila međunarodnu nagradu za industrijski dizajn HTC objavljuje da je kamera HTC RE osvojila nagradu za industrijski dizajn na 35. godišnjoj ceremoniji takmičenja „International Design Excellence 2015“.

Pročitaj nastavak ove vesti

Objavljeno:01/09/2015 10:09 AM Izvor:androidsrbija.rs