Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Android Srbija - Android aplikacije, telefoni, vesti

Android aplikacije i igre - Jesen 2013

Android aplikacije i igre - Jesen 2013

Nakon nekoliko letnjih ažuriranja spiskova domaćih aplikacija kada su se domaće aplikacije pojavljivale dosta ređe kao što dolikuje tom vremenu, sa jesenjim danima i programeri postaju vredniji te su na Google Play počele pristizati brojne domaće Android aplikacije.
Među njima su i aplikacije za Halo Oglase, Ušće šoping centar, Alo magazin, Skupštinu Srbije, Republičke apoteke, Srpske televizije i mnoge druge aplikacije.Sve nove Android aplikacije možete naći na našem sajtu razvrstane u odgovarajuće grupe kao npr.:Najbolje Android aplikacije (svetske) naći ćete u delu posvećenom najboljim Android aplikacijama.

Domaće Android aplikacije i igre - April 2013

Domaće Android aplikacije i igre - April 2013

Sa prolećem nam je stigao i veliki broj novih domaćih aplikacija zaista raznovrsnih po tipu i nameni kao i nekoliko domaćih igrica i kvizova.Sve nove Android aplikacije možete naći na našem sajtu razvrstane u odgovarajuće grupe kao npr.:Još više aplikacija pronaći ćete u delu posvećenom Android aplikacijama.

Srpske Android aplikacije s početka 2013-te

Srpske Android aplikacije s početka 2013-te

Iako smo u nekoliko navrata redovno osvežavali spiskove domaćih i stranih aplikacija tokom zime, nismo skretali pažnju na te aplikacije objavljući vesti o novim aplikacijama.

Da ispravimo donkle to ispod se nalazi spisak najnovijih aplikacija na sajtu dodatih pre nekih mesac dana, a u toku je prikupljanje i obrada novih srpskih aplikacija koje možete očekivati na sajtu do kraja meseca. Uživajte u velikom izboru Android aplikacija.Sve kategorije sa novim Android aplikacijama možete naći na našem sajtu:Posetite deo sajta na kojem su Android aplikacije za još informacija o tome koje su nove strane aplikacije kao i o novim aplikacijama u zemljama bivše Jugoslavije.