Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Android Srbija - Android aplikacije, telefoni, vesti

Maxi kupovina i još ponešto

Maxi kupovina i još ponešto

Nakon izuzetno uspešne aplikacije "Crkveni Kalendar 2012" predstavljamo vam još neke naše Appsolutno Smart - Android aplikacije.

Maxi kupovina

Nezvanična adaptacija sajta shop.maxi.com za pomoć u svakodnevnoj kupovini.
Omogućava vam pregled cena SVIH proizvoda iz Maxi marketa na vašem telefonu (lako pregledni kroz grupe i podgrupe) kao i pregled proizvoda koji su trenutno na akciji.

Tu su i lokacije svih Maxi supermarketa i Tempo Express objekata sa detaljima o radnom vremenu i kontakt telefonom.

Uživajte u kupovini !

Aplikacija se može preuzeti sa zvanične strane Maxi kupovina.

Svet Informacija RSS

Najveći izbor vesti i informacija iz Srbije na Androidu!
Appsolutno smart verzija postojeće aplikacije Svet Informacija sa uvek ažurnim vestima sa 135 sajtova (iz skoro 500 rss feedova uključujući podkategorije)
Novine, televizije, sajtovi o tehnologijama, muzici, filmovima, igrama, ženski, automobili, nekretnine...

Aplikacija je dostupna za preuzimanje na zvaničnoj strani Svet Informacija RSS.

Srbija Travel

Aplikacija predstavlja NEZVANIČNU adaptaciju sajta www.srbija.travel
Činjenice, sve turisticke destinacije, prirodne lepote, kulturne znamenitosti, poznati ljudi i još mnogo toga.
Preko 500 slika Srbije i sve to bez potrebe za Internet konekcijom (osim za vesti i rezervaciju smestaja). (Veličina 14MB)

Aplikaciju možete preuzeti sa zvanične strane Srbija Travel.

Crkveni kalendar 2012

Crkveni kalendar 2012

Predstavljamo vam Android aplikaciju "Crkveni Kalendar 2012", jednu od naših aplikacija napravljenih "Appsolutno Smart" alatom za pravljenje Android aplikacija. Aplikacija je već nakon par dana postala "Appsolutno Smart" aplikacija sa najviše preuzimanja.

Crkveni kalendar predstavlja nezvaničnu adaptaciju sajta www.crkvenikalendar.com. Sadrži kompletan crkveni kalendar za 2012. sa detaljnim opisom crvenih slova. Osim toga sadrži opise svih slava, molitve, liturgije, imena, o postu, meseceve mene...

Aplikacija se može preuzeti sa zvanične strane Crkveni Kalendar 2012 - Appsolutno Smart ili direktno kao apk fajl "Crkveni Kalendar 2012 apk instalacija" te vas pozivamo da preuzmete i isprobate aplikaciju.

Autor aplikacije: Milena Čubrović

Appsolutno smart aplikacije

Appsolutno smart aplikacije

U decembru se pojavio zanimljivi alat za pravljenje Android aplikacija. U pitanju je projekat "Appsolutno Smart" koji je za potrebe Samsung-a razvila domaća kompanija Wireless media.

U svetu već postoje alati ovakve vrste ali je ovo prvi alat za kreiranje Android aplikacija od strane običnih korisnika kod nas. Po onome što smo do sada videli deluje kao da je ovaj projekat uspeo u svojoj nameri.

Da bi promovisao ovaj alat Samsung je organizovao takmičenje u izradi Android aplikacija ovim alatom sa vrednim HiTech nagradama. Alat je, kao i svaki alat ove vrste, ograničenih mogućnosti ali i više nego dovoljan da se napravi aplikacija manjeg obima koja zadovoljava neku potrebu za informacijama. Trenutno postoji nekih 300 Android aplikacija napravljenih ovim alatom. Aplikacije su različitog kvaliteta i upotrebljivosti u zavisnosti od ideja i truda koje je autor u istu uložio, ali svako može naći bar nešto po svojoj meri. Ako i ne nađe ništa, može da sedne i da to lako napravi :) .

Mi smo se okušali i napravili nekoliko aplikacija za naše potrebe koje će, nadamo se, i nekima od vas koristiti. U pitanju su aplikacije:Neke složenije aplikacije su uveliko u pripremi.

Aplikacije možete preuzeti u apk formatu klikom na dugme preuzmi na strani aplikacije. Da bi ste instalirali ove aplikacije potrebno je da vam u podešavanjima bude omogućeno instaliranje aplikacija sa nepoznatih lokacija. Ukoliko vam se neka od aplikacija sviđa možete glasati za nju izborom opcije "Glasanje" iz menija aplikacije dok ste na njenoj početnoj strani, a na sličan način možete poslati i komentar.

Ovde možete naći sve Appsolutno smart Android aplikacije pa uživajte u potrazi za aplikacijama kao i kreiranju vaših Android aplikacija.