Najbolje srpske
aplikacije i igre
za Android.

Lako nađite sve
srpske i regionalne
Android aplikacije

Android vesti
iz Srbije i sveta
na jednom mestu

Uvek sveže vesti
iz najpoznatijh domaćih izvora

image01

Android telefoni
i tableti
svih proizvođača

Kompletne specifikacije
svih Android telefona
i tableta

image01
]

Android Srbija - Android aplikacije, telefoni, vesti

Nove srpske Android aplikacije - Jesen 2012

Nove srpske Android aplikacije - Jesen 2012

Veliki broj Android aplikacija se pojavio tokom jeseni na Google Play marketu. Mi smo se, kao i obično, potrudili da ih prikupimo za Vas, kako bi ste na jednom mestu mogli naći sve aplikacije koje Vam mogu biti od koristi.

Nove Android aplikacije za Srbiju koje su dodate na naš sajt:Ostale grupe u kojima se nalaze nove Android aplikacijama možete naći na sajtu:Posetite deo sajta posvećen Android aplikacijama za još informacija o tome koje su nove strane aplikacije kao i o novim aplikacijama u zemljama bivše Jugoslavije.

Naša Patrola - Nova Android aplikacija

Naša Patrola - Nova Android aplikacija

Da li znate gde su policijske patrole? Naša Patrola zna!

Naša patrola omogućava svim korisnicima da samo jednim klikom prijave primećenu policijsku patrolu i da uvek budu obavešteni o patrolama koje su prijavili drugi korisnici. Takođe, svaki korisnik može da potvrdi ili negira prijavljenu patrolu.

Uz pomoć složenog algoritma računa se pouzdanost svakog korisnika, verovatnoća postojanja patrole i uvek se prikazuju maksimalno precizni podaci svim korisnicima.

U donjem levom uglu se nalazi ikonica sa toki vokijem koja služi za prijavu primećene policijske patrole. Ispod nje se nalazi dugme "Lociraj me" u vidu ikonice snajpera. Klikom na ovo dugme vaša detektovana lokacija se postavlja u centar mape.

Na svaku prijavljenu patrolu možete kliknuti i dobiti informacije o verovatnoći da se patrola zaista tu nalazi, kao i ko ju je i kada prvi i poslednji prijavio. Svaku patrolu možete potvrditi ukoliko ste je i vi tu primetili ili negirati ukoliko se patrola više ne nalazi na prijavljenoj lokaciji. Svaki vaš glas se beleži i ukoliko dajete istinite informacije vaša pouzdanost se povećava ili smanjuje ukoliko dajete lažne informacije. Što veću pouzdanost imate vaš glas više vredi.

Patrole možete prijavljivati, potvrđivati ili negirati samo u krugu od 1200m od vaše trenutne lokacije. To znači da morate biti fizički prisutni na lokaciji na kojoj imate akciju nad patrolom, čime se smanjuje mogućnost zloupotrebe i širenja lažnih informacija.

Radi što manje opterećenosti servera, korisniku su prikazane prijavljene patrole samo u krugu od 50 km od njegove trenutne lokacije. Ukoliko se u krugu od 1200m od vaše trenutne lokacije nalazi prijavljena policijska patrola bićete zvučno obavešteni o tome.

Aplikacija je pogodna za korišćenje u celoj Srbiji, kako po većim gradovima kao što su Beograd, Novi Sad, Nis itd. tako i po magistralnim putevima.

Apelujemo na opreznu vožnju i poštovanje saobraćajnih propisa! Nebezbednom vožnjom ugrožavate sebe i ostale učesnike u saobraćaju. Nasa patrola služi isključivo kao sredstvo za deljenje informacija među vozačima.

Sama aplikacija "Nasa patrola" i korišćenje servisa je potpuno besplatno.

Ukoliko vam se aplikacija sviđa podelite je sa prijateljima
na Facebook-u

Aplikacija se može preuzeti sa Google Play strane Naša patrola.

Srpske Android aplikacije - Leto 2012

Srpske Android aplikacije - Leto 2012

Iako leto uglavnom vezujemo za odmore i smanjene aktivnosti Android programeri u srbiji nisu spavali. Priličan broj novih aplikacija se pojavio tokom jula i avgusta na "Google Play" prodavnici aplikacija. Mi vas, kao i uvek, obaveštavamo o svim novim aplikacijama a vi izaberite u skladu sa vašim ukusom i potrebama.

Nove Android aplikacija za Srbiju koje možete naći na sajtu su:Ostale kategorije sa novim Android aplikacijama možete naći na sajtu:Posetite deo sajta posvećen Android aplikacijama za više informacija o tome šta je novo od stranih aplikacija kao i od aplikacija u zemljama bivše Jugoslavije..